top of page
Amoxifen Citrate Nolvadex 10 mg

Køb Nolvadex 10 mg i Danmark

Tamoxifen Citrate (Nolvadex) 10 mg. 
100 tabletter koster 1050kr
200 tabletter koster 2000kr

500 tabletter koster 4500kr
Kontakt vores sælger hjælp af den e-mail adresse nedenfor:

omegaapotek3@outlook.com

Tamoxifen bruges til at behandle brystkræft. Det bruges også til at reducere chancerne for brystkræft hos højrisikopatienter. Denne medicin kan blokere væksten af ​​brystkræft. Det virker ved at forstyrre virkningerne af østrogen i brystvævet.

Sådan skal du bruge Nolvadex Tablet
Læs medicinvejledningen fra dit apotek, før du begynder at bruge tamoxifen, og hver gang du får genopfyldning. Kontakt din læge eller apotek, hvis du har spørgsmål.

Tag denne medicin gennem munden med eller uden mad, normalt en eller to gange om dagen i 5 år, eller som anvist af din læge. Daglige doser på mere end 20 milligram deles normalt i to og tages to gange om dagen, morgen og aften eller som anvist af din læge. Hvis du bruger væsken, mål dosis omhyggeligt med en speciel måleanordning/ske. Brug ikke en husholdningsske, da du muligvis ikke får den korrekte dosis.

Dosering er baseret på din medicinske tilstand og respons på behandlingen. Varigheden af ​​behandlingen for at forhindre kræft i at vende tilbage kan være mellem 5 og 10 år, afhængigt af din medicinske tilstand og respons på behandlingen.

Brug denne medicin regelmæssigt for at få mest muligt ud af det. For at hjælpe dig med at huske, tag det på samme tid(er) hver dag.

Hvis du har brystkræft, der har spredt sig til andre dele af kroppen, kan du opleve øget knogle-/kræftsmerter og/eller sygdomsopblussen, når du begynder at tage tamoxifen. I nogle tilfælde kan dette være et tegn på en god respons på medicinen. Symptomerne omfatter øget knoglesmerter, øget tumorstørrelse eller endda nye tumorer. Disse symptomer forsvinder normalt hurtigt. Fortæl altid straks din læge om disse symptomer.

Da denne medicin kan absorberes gennem huden og lungerne, bør kvinder, der er gravide eller kan blive gravide, ikke håndtere denne medicin eller indånde støvet fra tabletterne. (Se også afsnittet Forholdsregler.)

Fortæl det straks til din læge, hvis din tilstand forværres (såsom hvis du udvikler nye brystklumper).

bottom of page