top of page
concerta 54mgg.jpg

Køb Concerta 54mg i Danmark

100 stk pris 1300kr.
200 stk pris 2400kr.
500 stk pris 5500kr.

Kontakt vores sælger hjælp af den e-mail adresse nedenfor:​

 

omegaapotek3@outlook.com

Hvad er Concerta?
Concerta er en populær medicin, der bruges til behandling af opmærksomhedsunderskridelsesforstyrrelse (ADHD eller ADD). Det er et centrale nervesystemstimulerende middel og indeholder methylphenidat, den samme medicineringskomponent, der findes i Ritalin. Det leveres i 18 mg, 36 mg og 54 mg tabletter og er beregnet til at blive taget en gang om dagen.

Hvad er forskellen mellem Concerta og Ritalin?
Disse stimulerende ADHD-medicin adskiller sig i deres leveringsmetode. Concerta er designet til at være effektiv i kroppen i 12 timer. Ritalin har en effektiv periode på 4 til 6 timer. Den længerevarende Concerta er beregnet til at fjerne behovet for at tage medicin i løbet af skoledagen. Det er vigtigt at huske, at det eneste, der er forskelligt, er det vedvarende leveringssystem. Medicinen - methylphenidat - har været i brug i 45 år i Ritalin.

Hvad er bivirkningerne af Concerta?
Rapporterede bivirkninger af Concerta inkluderer hovedpine (14% af brugerne), infektion i øvre luftvej (8%), mavepine (7%), opkast (4%), appetitløshed (4%), søvnløshed (4%), øget hoste (4%), ondt i halsen (4%), bihulebetændelse (3%) og svimmelhed (2%). Andre mulige bivirkninger ville være de samme som med Ritalin eller andre methylphenidatprodukter.

Er Concerta sikkert for børn?
Concerta er FDA godkendt til brug hos børn i alderen 6 år og ældre. Denne medicin er ikke godkendt til brug hos børn under 6 år. (Selvom det var blevet godkendt til yngre børn, ville de sandsynligvis have svært ved at sluge tabletten.)

bottom of page