top of page
Ritalin

Kjøpe Ritalin 30mg i Norge

100 stk pris 1300kr.
200 stk pris 2400kr.
500 stk pris 5500kr.
Kontakt vår selger via e-post for å kjøpe dette produktet. Her under er selger vår e-postadresse:

 

 omegaapotek1@outlook.com

Hva er Ritalin?
Ritalin er et sentralstimulerende middel som brukes til å behandle ADHD (ADHD) og narkolepsi. Det påvirker delene av hjernen og sentralnervesystemet som kontrollerer hyperaktivitet og impulser. Ritalin er et av handelsnavnene for stoffet kjent som metylfenidat. Andre merkenavn kan inkludere Concerta, Methylin og Metadate.


Er det en generisk versjon av Ritalin tilgjengelig?
Ja, det generiske navnet på Ritalin er metylfenidat og er å kjøpe i USA. Noen brukere har hevdet at den generiske versjonen kan være svakere enn merkenavnsversjonen.

 

Er det noen store forskjeller mellom Ritalin og Adderall?
Det er mange likheter mellom de to medisinene. Begge medisinene er sentralstimulerende midler som brukes til å behandle ADHD, og ​​begge er vanedannende og klassifiseres som plan II-kontrollerte stoffer. Derfor, hvis du har hatt problemer med stoffbruk, bør du snakke med legen din om dette før du tar en av medisiner. Så langt forskjellene kommer, kommer Ritalin i tre formater: øyeblikkelig utgivelse (som varer 3-4 timer), vedvarende frigjøring (som varer 6-8 timer), og langtidsvirkende (som varer 8 timer). Adderall kommer i to formater: øyeblikkelig utgivelse (som varer i 4-6 timer) og utvidet utgivelse (som varer 12 timer).

 
Kan barn ta Ritalin?
Barn over 6 år kan få forskrevet Ritalin for ADHD. De bør ta medisiner i den nøyaktige mengden som legen har foreskrevet. Det er også viktig å fortelle barnets lege om andre medisiner komplikasjoner eller tidligere stoffbruk historie.

bottom of page