top of page
Modafinil

Køb Modafinil 200 mg i Danmark

100 stk pris 1300kr.
200 stk pris 2400kr.
500 stk pris 5500kr.

Kontakt vores sælger hjælp af den e-mail adresse nedenfor:

 

omegaapotek3@outlook.com

Hvad er brugen af ​​modafinil?
 
Modafinil bruges til at fremme vågenhed hos patienter med overdreven søvnighed forbundet med narkolepsi, obstruktiv søvnapnø (ud over behandlingen af ​​den underliggende forhindring) og skiftforstyrrelser i søvnforstyrrelser. Narkolepsi er en kronisk sygdom i hjernen og rygmarven, der oftest er kendetegnet ved et tilbagevendende, ukontrollerbart ønske om at sove. Skiftarbejdssøvnforstyrrelse er en tilstand, hvor den normale søvnrytme forstyrres, ofte som et resultat af arbejde om natten. Søvnapnø er en tilstand, hvor søvnen konstant afbrydes om natten på grund af vejrtrækningspauser eller lav vejrtrækning normalt på grund af hindring af den øvre luftvej.

 

Hvad er dosis for modafinil?

Den anbefalede dosis er 200 mg en gang dagligt for ikke at overstige 400 mg. Det bør administreres om morgenen til behandling af narkolepsi eller obstruktiv søvnapnø og en time før arbejde hos dem med skiftarbejdsforstyrrelse. Det kan tages med eller uden mad. Dosen på 400 mg er muligvis ikke mere effektiv end dosen på 200 mg.

 

Hvilke lægemidler eller kosttilskud interagerer med modafinil?

Modafinil kan reducere eller øge aktiviteten af ​​enzymer i leveren, der metaboliserer (eliminerer) andre lægemidler. Dette kan resultere i nedsatte niveauer af nogle lægemidler, der reducerer deres effektivitet og øgede niveauer af andre medikamenter, der fører til deres toksicitet. Modafinil-behandling skal overvåges omhyggeligt, hvis den tages sammen med et af disse lægemidler. Lægemidler, der kan have reduceret effektivitet, hvis de tages sammen med modafinil inkluderer cyclosporin (Sandimmune), theophylline og hormonelle antikonceptionsmidler, såsom kun gestagen eller østrogen og progesteronholdige medikamenter (for eksempel Micronor, Ortho-Novum 1/50). Alternative hormonelle svangerskabsforebyggende midler eller en yderligere ikke-medikamentel form for prævention skal overvejes under behandling med modafinil, og behandlingen skal fortsætte i en måned efter modafinilbehandlings ophør (da modafinils virkning på antikonceptionshormoner kan fortsætte i flere uger). Virkningerne af modafinil på hormonelle antikonceptionsmidler forekommer, hvis hormonerne tages gennem munden, plaster eller implantat.

Lægemidler, der kan vise øgede virkninger eller toksicitet, hvis de tages sammen med modafinil inkluderer warfarin (Coumadin), diazepam (Valium), propranolol (Inderal), imipramin (Tofranil), desipramin (Norpramin), phenytoin (Dilantin) og mephenytoin (Mesantoin).

Nogle andre lægemidler, der kan øge effektiviteten og / eller toksiciteten af ​​modafinil. Disse lægemidler inkluderer carbamazepin (Tegretol), phenobarbital og rifampin (Rifadin).

Andre lægemidler, såsom ketoconazol (Nizoral) og itraconazol (Sporanox), kan reducere effektiviteten af ​​modafinil. Methylphenidat kan forsinke virkningen af ​​modafinil.

Effekten af ​​alkohol på modafinil er ikke evalueret tilstrækkeligt. Alkohol bør sandsynligvis undgås, mens du tager modafinil.

bottom of page