top of page

 Kjøp Trenbolone Acetate 100 mg/10 ml i Norge

trenbolone-acetate-injection.jpg

Trenbolon Acetate 100mg/10ml

5 hetteglass koster 1300kr.
10 hetteglass koster 2400kr.

20 hetteglass koster 4600kr.

50 hetteglass koster 11500kr.

 

Kontakt oss for å kjøpe dette produktet eller for å få mer informasjon om Trenbolone Acetate via e-postadressen nedenfor:

boltonnaya@gmail.com

Om Trenbolone (trenbolone acetate)


Stoffet Trenbolone er, uten tvil, den kraftigste injiserbare anabole steroider kjøpt av flexapotek.com medlemmer å få muskler. Imidlertid er de fulle egenskapene til stoffet ikke alltid fullt ut forstått. Denne profilen vil skille fakta fra fiksjon og hjelpe Flex Pharmacy kjøpere å avgjøre om Trenbolone er riktig for dem.

Trenbolone ligner på den svært populære steroid nandrolon, ved at de er både 19-eller steroider, betyr at et testosteron molekyl har blitt endret på 19th posisjon for å gi oss en ny sammensatte. I motsetning til Nandrolone men Trenbolone er en utmerket masse og herding narkotika med de fleste gevinster er muskelfiber, med minimal vannretensjon. Den har en utrolig anabole (muskeloppbygging) score på 500. Når du sammenligner det med testosteron, som i seg selv er en kraftig masse byggmester, og har en anabole score på 100 kan du begynne å fatte muskel bygge potensial trenbolone. Hva gjør Trenbolone så anabole? Mange faktorer kommer inn i bildet. Trenbolone øker sterkt nivået av ekstremt anabole hormon IGF-1 i muskelvev. Og, det er verdt å merke seg at ikke bare øker nivåene av IGF-1 i muskel over to ganger, det fører også muskel satellittceller (celler som reparerer skadet muskel) å være mer følsomme for IGF-1 og andre vekstfaktorer (3). Mengden DNA per muskelcelle kan også økes betydelig.

Trenbolone har også en veldig sterk bindende affinitet til androgen reseptoren (A.R), bindende mye sterkere enn testosteron. Dette er viktig fordi sterkere et steroid binder seg til androgen reseptoren jo bedre at steroidet fungerer på å aktivere A.R avhengige mekanismer for muskelvekst. Det er også sterk støtte bevis for at forbindelser som binder seg svært tett til androgen reseptoren også hjelpe i fett tap. Tenk som reseptorer som låser og androgen er som forskjellige nøkler, med noen nøkler (androgen) åpning (bindende) låser (reseptorer) mye bedre enn andre. Dette er ikke å si at AR-binding er det siste ordet på en steroider effektivitet. Anadrol har ingen målbar binding til AR, og vi vet alle hvor potent Anadrol er for massebygging.

Trenbolone øker nitrogen oppbevaring i muskelvev. Dette er oppmerksom på fordi nitrogen oppbevaring er en sterk indikator på hvordan anabole et stoff er. Det er imidlertid utrolig masse byggeeffekter slutter ikke der. Trenbolone har evnen til å binde med reseptorene i anti-anabole (muskelødeleggende) glukokortikoid hormoner. Dette kan også ha effekten av å hemme katabolske (muskelødeleggende) hormon kortisol.

En annen ennå fantastisk egenskap som må bemerkes er dens evne til å forbedre fôreffektivitet og mineralabsorpsjon hos dyr gitt stoffet. For å hjelpe deg med å forstå hva dette betyr for deg, er fôreffektivitet en måling av hvor mye av et dyrediett omdannes til kjøtt, og jo mer mat det tar å produsere dette kjøttet, jo lavere effektivitet. Omvendt, jo mindre mat det tar å produsere kjøtt, høyere effektivitet og vel du får ideen. Dyr gitt Trenbolone fikk høy kvalitet vekt uten å ha sin diett justert, og dermed forbedre feed effektivitet. Finne nye forbindelser som kan forbedre feed effektivitet er en billion dollar industri, og har gytt mange ernæringsmessige fremskritt i bodybuilding verden i løpet av de siste tiårene (CLA, Whey Protein, og HMB er forbindelser som våren til tankene som først har blitt introdusert av husdyrindustrien). Hva betyr dette oversette til for hard trening utøveren? Maten du spiser vil bli bedre brukt for å bygge mager muskel, og vitaminer og mineraler er også bedre absorbert som kan holde deg sunnere i løpet av syklusen.


Trener 75

Trenbolone er også en svært androgene hormon sammenlignet med testosteron, som har en androgene forholdet på 100; Trenbolones androgene forholdet er en forbløffende 500. Svært androgene steroider er verdsatt for effektene de har på styrke samt endre østrogen / androgen forholdet, dermed redusere vann og ta huden. Som om rapporten om Trenbolone ikke var god nok, blir det bedre; Trenbolone er usedvanlig god som en fett tap agent. En grunn til dette er dens kraftige effekt på næringsskillevegger. Det er litt kjent faktum er at androgen reseptorer finnes i fettceller samt muskelceller, androgener handle direkte på A.R i fettceller å påvirke fettforbrenning. Jo sterkere androgen binder seg til A.R, jo høyere lipolytisk (fettforbrenning) effekt på fettvev (fett). Siden noen steroider selv øke antallet A.R i muskel og fett denne fett tap effekten ville bli forsterket med samtidig bruk av andre forbindelser, som testosteron.

Trenbolone fremmer produksjon av røde blodlegemer og øker frekvensen av glykogen etterfylling, betydelig bedre utvinning. Som nesten alle steroider, dens effekter er dose avhengig med høyere doser har størst effekt på kroppen sammensetning og styrke. Mentale endringer er en beryktet bivirkning av Trenbolone bruk, androgener øke kjemikalier i hjernen som fremmer aggressiv atferd, som kan være gunstig for noen idrettsutøvere som ønsker å forbedre hastighet og kraft.

Trenbolones kjemiske struktur gjør det motstandsdyktig mot aromatize enzymet (konvertering til østrogen) dermed absolutt ingen prosentandel av Trenbolone vil konvertere til østrogen. Trenbolone administrasjon ville ikke fremme estrogenic bivirkninger som brystvev vekst i menn (gynecomastia, tispe puppene) akselerert fett gevinst, nedgang i fett bryte ned og vann oppbevaring. Trenbolone er også motstandsdyktig mot 5-alfa-reduktase enzymet, Dette enzymet reduserer noen steroid hormoner i en mer androgene form, i dette tilfellet men dette spiller ingen rolle. Trenbolone har en androgene forholdet på 500. Det kan lett forårsake ugunstige androgene bivirkninger hos personer som er utsatt for hårtap, prostata utvidelse, fet hud og akne. Dessverre Trenbolones potensielle negative bivirkninger ikke enn der. Trenbolone er også en kjent progestin: det binder seg til reseptoren av det kvinnelige kjønnshormonet progesteron (med ca 60% av den faktiske styrke progesteron). I sensitive mennesker dette kan føre til oppblåsthet og brystvekst verre fortsatt, Trenbolone aktiv metabolitten 17beta-trenbolone har en bindende affinitet til progesteron reseptoren (PgR) som faktisk er større enn progesteron selv. Du trenger ikke å få panikk skjønt, anti-østrogener letrzole eller fulvestrant kan senke progesteron nivåer, og bekjempe noen progesteniske sider. Bruken av en 19-eller sammensatt som trenbolone øker også prolaktin & . bromocriptin eller cabergolin anbefales ofte å senke prolatinnivåer. Testikulær atrofi (krympede baller) kan også forekomme; HCG brukes midlertidig gjennom en syklus hindre kan dette. Det er også lurt for trenerbrukere å nøye overvåke kolesterolnivået, samt nyrefunksjon og leverenzymer, da trener har potensial til å påvirke alle disse funksjonene negativt. Finaplix, å være en kraftig progestin, vil også stenge ned naturlig testosteronproduksjonen som selv en relativt liten dose og holde testosteronnivået undertrykt i en lengre periode, Dette kan senke libido og forårsake erektil dysfunksjon (fina pikk). Det er viktig at du alltid stable Finaplix med testosteron.
Acetat ester er en svært kortkjedet ester festet til Finaplix molekylet. Den har et aktivt liv på 2-3 dager, men å holde blodnivåer av trenbolone forhøyet og jevn, daglige injeksjoner er ofte anbefalt. Acetat ester gir en rask og høy konsentrasjon av hormonet som er gunstig for de som søker raske gevinster, kombinert med en rask clearing tid acetat ester kan seponeres ved utbruddet av uønskede bivirkninger.

Nå som egenskapene til Trenbolone Acetate har blitt forklart vi kan bedre forstå hvordan du bruker den for å maksimere sine fordeler. Bevis tyder på at Finaplix når stablet med østrogen fremmer mer vektøkning at Trenbolone alene, nå Im ikke fortelle deg å gå pop noen prevensjon med trener, men tillegg av aromatizing orals som Dianabol og en lang estered testosteron som Cypionate eller Enanthate ville produsere store gevinster i en bulking syklus. For en kutte syklus Finaplix er det beste valget du har; Trenbolones kraftige effekt på næringsavstengning gjør det mulig for en bruker å begrense kalorier og forbli i en tilstand av positiv nitrogenbalanse (husk hva det betyr?). Kortisolreduserende effekt og binding til glukokortikoidreseptoren vil i stor grad redusere katabolske effekter av hard slanking og store mengder cardio og for ikke å nevne at Finaplix selv kan brenne fett (på grunn av sin sterke AR-binding). Et godt valg å stable med trener i en kutte syklus er Winstrol. Winstrol har en lav bindende affinitet til AR og dermed vil handle i kroppen din på svært forskjellige måter enn trener (dvs. i ikke-reseptor mediert handling). i tillegg, Winstrol er en DHT-baserte stoffet og trener er en 19-nor& kaste i noen testosteron (prop), og du vil ha en kutte syklus som drar nytte av alle 3 store familier av anabole steroider (testosteron, 19-eller, og DHT), samt svært forskjellige AR-bindende affiniteter og virkningsmekanismer.

Ironisk nok, selv om Trenbolone (Trener) er en utmerket konkurranse prep narkotika, det senker skjoldbrusk nivå (23), og dette øker prolaktin. Jeg anbefaler å ta T3 (25mcgs / dag) sammen med din trener for å unngå å heve prolaktin for høyt via denne ruten.

Også, Dette stoffet er et dårlig valg for idrettsutøvere som er avhengige av kardiovaskulær fitness å spille en sport. Trenbolone ( Trener ), anecdotally minst, reduserer mange idrettsutøvere evne til å opprettholde høye nivåer av utholdenhet. Dessverre gjør dette Trener til et dårlig valg for mange.

Som nå den viktigste kilden til Trenbolone er fra implantater for storfe blir konvertert til en injiserbare eller depotsammensatt, fra pulver, og selvfølgelig Underground Labs. "Hjem brygging" pulver eller storfe implantater synes å være den foretrukne metoden for å skaffe injiserbare Trenbolone Acetate, fordi brukeren ville ha mye mer kontroll over styrken og steriliteten av stoffet.  

 

kjøper Trenbolone acetate online

 De som kjøper Trenbolone acetate online vil finne dette er den enkleste og rimeligste måten å foreta et kjøp. Hvis du foretar et kjøp fra din lokale gym forhandler det vil normalt koste litt mer. De fleste av de store Internett-leverandørene bære enten Trenbolone. Siden forfalskninger ikke er et problem, er oddsen også sterk, du får et produkt av høy kvalitet. Gitt, hvis du går med en generisk underjordisk merkevare er det alltid en risiko for et falskt produkt, men hvis du undersøker leverandøren tungt, bør dette ikke være et problem. Enda viktigere, Det er så mye legitim Trenbolone der ute du virkelig bør ha ikke behov for en generisk merkevare.

Mens en online kjøp er den enkleste måten å kjøpe Trenbolone det er ikke uten risiko. I Norge, Sverige, Danmark og hele EU, Anabole androgene steroider er klassifisert som Tidsplan III kontrollerte stoffer ved hjelp av Steroid Control Act av 1990. I Norge den eneste måten du lovlig kan kjøpe og har noen anabole steroider er resept. Resepten må være basert på medisinsk behov og for å være lovlig må det være behov som anses berettiget av regjeringen. Mange land har lignende lover; Men svært få er like strenge som nordmannen. Omvendt er det mange land som er langt mildere, men mest alle rynke tungt på online kjøp av denne art.

På grunn av de juridiske konsekvensene som ofte omgir anabole steroider, Hvis du er ute etter høy kvalitet anabolics du oppfordres til å besøke www.flexapotek.com. Leverandørene her på Flexapotek.com kan gi høy kvalitet anabolics som ikke bare er lovlig, men lovlig innhentet uten resept. Hvis du foretar et kjøp vil du ikke plassere deg selv på noen juridisk risiko samtidig opprettholde din fred i sinnet.

bottom of page