top of page

Kjøp Testosterone Propionate 100mg/ml i Norge

Test P 250.webp

Testosterone Propionate 100mg/ml

5 hetteglass koster 1300kr.
10 hetteglass koster 2400kr.

20 hetteglass koster 4600kr.

50 hetteglass koster 11500kr.

 

Kontakt oss for å kjøpe dette produktet eller for å få mer informasjon om Testtosterone Propionate via e-postadressen nedenfor:

omegaapotek1@outlook.com

Om Testosteron Propionate

 Testosteron Propionate er en enkelt ester testosteron sammensatte og representerer en av de viktigste testosteron forbindelser hver produsert. Når syntetisk testosteron ble først opprettet det var i sin rene form. Enkelt sagt var det ingen ester festet, og dermed gi en rask fungerende sammensatt som nødvendigvis ville kreve en svært hyppig administrasjonsplan. I 1937 den farmasøytiske giganten Schering ut av Tyskland utgitt den første ester base testosteron i testosteron Propionate under handelsnavnet Testoviron. Det samme handelsnavnet det til slutt ga til sin Testosteron Enanthate produkt. Ved å feste Propionate ester til hormonet, Dette tillot for hormonets utgivelsestid å bli kontrollert og gitt en mer effektiv måte å opprettholde stabile blodnivåer. Selv om dette ikke var den første syntetiske testosteron forberedelse opprettet, Testosteron Propionate ble den første kommersielt tilgjengelig testosteron produkt. Det dominerte også det medisinske samfunnet frem til 1960-tallet og mye av det nyfødte prestasjonsfremmende samfunnet.

 

Test 600x

Under 1960 testosteron Propionate ville miste mye av sin popularitet i favør av større ester base Testosterone Cypionate og testosteron Enanthate forbindelser. Men, Det er fortsatt brukt medisinsk i dag så vel som av mange ytelse idrettsutøvere. Du vil finne mer av det blant sistnevnte gruppe enn noe annet sted. Mange prestasjonsfremmende idrettsutøvere faktisk tror Propionate form vil føre til mindre vann oppbevaring enn dominerende store ester former for testosteron. Derfor, Det er ofte den foretrukne formen for testosteron under kutte sykluser. Selv om dette er den vanlige troen, er det også en misforståelse. Uavhengig av testosteron form hormonet blir ikke aktiv i kroppen før ester løsner og deretter hormonet frigjøres. Uavhengig av ester opprinnelig knyttet til hormonet du fortsatt har samme testosteron hormon i kroppen når ester er fjernet. Så hvor kommer denne myten fra? Sunn fornuft forteller oss at når du kjører en kutte syklus den enkelte vil konsumere en kalori begrenset diett, en som ofte er sunnere og med mindre av en overflod i karbohydrater. Som et resultat vil personen holde mindre vann. Da har vi det faktum at mange ofte bruker mindre testosteron når slanking og hvis din totale dose er mindre enn en off-season dose det er mindre aktiv hormon tilgjengelig for å fremme vannretensjon. Alt i alt, Du kan motta de samme fordelene med testosteron Propionate som alle testosteron former. Men, en fordel med testosteron Propionate er at det kan være lettere å opprettholde stabile og toppet blodnivåer av hormonet på grunn av svært hyppig injeksjon protokollen sammenlignet med store ester baser.

 

Utenfor ytelse ekstrautstyr, Testosteron Propionate har funnet en rekke terapeutiske bruksområder. Men, som alle testosteron danner behandling av mannlige androgen mangel som lav testosteron har alltid vært den vanligste poenget med bruk. Testosteron Propionate har imidlertid også funnet andre punkter av interessant bruk gjennom årene i behandling av menopausale problemer, kronisk cystisk mastitt, overdreven amming og endometriose. Dette var for en anstendig mengde tid den mest brukte testosteron for kvinnelig medisinsk behandling, men det har i stor grad blitt fjernet fra amerikanske FDA godkjenning hos kvinnelige pasienter. Det er fortsatt godkjent for mannlig bruk i USA, men det vil bli funnet i medisinske sirkler oftere i andre deler av verden. Cypionate og Enanthate forblir imidlertid de dominerende formene over hele verden, slik at Propionate først og fremst brukes i ytelseskretser.

 

Testosteron Propionate funksjoner og trekk:

Testosteron Propionate er en ren testosteron hormon. Selv om syntetisk det er en perfekt kopi av den primære naturlig produsert mannlige androgen testosteron. Ved design, hormonet er festet til Propionate (propionsyre) ester, en liten /kort ester som gjør at hormonets utgivelsestid skal kontrolleres. Uten et ester, hormonet ville spre seg og spre seg raskt etter administrasjon. Ved å feste ester, Dette fremmer en kontrollert utgivelse og tillater den enkelte å injisere hormonet sjeldnere. Når testosteron Propionate injiseres, ester sakte begynner å løsne fra hormonet. Som ester er løsrevet testosteron hormonet begynner å slippe ut i blodet. Halveringstiden av testosteron Propionate er omtrent to dager, som er vesentlig lengre enn ester gratis testosteron, som bærer en halveringstid litt mindre enn 24 timer.

 

Som en ren testosteron, Testosteron Propionate bærer en anabole vurdering av 100 og en androgene vurdering av 100 også. Testosteron hormonet i seg selv representerer grunnlaget som alle Anabole og androgene karakterer måles i alle anabole steroider. Enda viktigere, mens du bærer disse strukturelle karakterene, samsvarer dens oversette rating perfekt. Testosteron Propionate vil gi en bemerkelsesverdig mengde anabole og androgene aktivitet. Dette er viktig som ikke alle steroider matche sine strukturelle karakterer i en oversette kapasitet.

 

Selv om syntetisk i naturen, Testosteron Propionate er et effektivt hormon for behandling av lav testosteron. Testosteron er et viktig hormon produsert av menn og kvinner som påvirker vår fysiske, mentale og seksuelle velvære. Mens produsert og viktig for begge kjønn, menn krever omtrent ti ganger så mye som kvinner. Hvis du lider av lav testosteron og mer enn 20 millioner menn i Norge lider av noen form for androgen mangel, Testosteron Propionate vil rette opp problemet. Men, mens effektiv, tross alt, Det er testosteron, Det er ikke en foretrukket form for behandling som det vil kreve hyppige injeksjoner. Testosterone Cypionate og testosteron Enanthate forblir de dominerende former i behandlingsplaner. Men, Hvis du lider og testosteron Propionate er det som er tilgjengelig det er et passende alternativ.

 

Det er mange symptomer forbundet med lav testosteron. Symptomene selv er ikke livstruende, men de reduserer flere ganger livskvaliteten din. Enda viktigere, når tilstanden ignoreres, kan det være en åpen døråpning for mange langt mer alvorlige forhold, hvorav noen er livstruende. Symptomene på lav testosteron inkluderer:

 

Tap av Libido (kan referere til delvis eller totalt tap)

Erektil dysfunksjon (manglende evne til å opprettholde eller oppnå og ereksjon)

Tap av muskelmasse (til tross for kosthold og mosjon)

Tap av styrke (til tross for kosthold og mosjon)

Økt kroppsfett (til tross for kosthold og mosjon)

 

Tap av mental klarhet

Redusert evne til å fokusere

Apati

Søvnløshet

Irritabilitet

Redusert energi

Depresjon

Svekket immunsystem

Regelmessig administrasjon av testosteron Propionate vil rette hvert siste symptom på denne listen hvis det skyldes lav testosteron. I de tidlige stadiene av lav testosteron kan du ikke vise for mange symptomer. Mange menn viser i utgangspunktet en av de seksuelt relaterte oftest og kanskje en mer fra listen. Men, mens de seksuelt relaterte symptomene er de vanligste er det mulig å lide av lav testosteron uten slike symptomer i utgangspunktet. Etter hvert som tiden går, hvis ignorert symptomene vil begynne å montere. Hvis kontinuerlig ignorert lav testosteron kan delvis fremme flere langt mer om forhold inkludert:

 

Alzheimers sykdom

Diabetes

Osteoporose

Infertilitet

Polyuria (andre betydninger)

Angst

Hjertesykdom

Når forbindelser som testosteron Propionate kan så lett rette opp en lav testosteron tilstand, Det er egentlig ingen unnskyldning for å leve med problemet. Det er mulige bivirkninger å bruke, men husk dette er bare testosteron et hormon kroppen er godt vant til. For lavt nivå pasient, mens det er mulige bivirkninger av testosteron Propionate svært få menn vil ha et problem.

 

Mens en perfekt kopi av den primære mannlige androgen, behandle lav testosteron er ikke den eneste funksjonelle egenskap gitt av testosteron Propionate. Dette er en svært allsidig anabole steroider og høye nivåer av hormonet vil forbedre flere primære anabole egenskaper. Når vi refererer til høye nivåer, dette er riket av ytelse ekstrautstyr. Med denne typen bruk, den enkelte vil ta hans testosteronnivå langt utover hva som noen gang kan være naturlig produsert. Gjennom denne handlingen, Testosteron Propionate vil fremme fem viktige steroide ekstrautstyr egenskaper som vil tjene de fleste noen mann enormt godt. Med denne typen bruk, hver mann som kosttilskudd vil nyte forbedringer i livet i de samme områdene som en lav nivå pasient. Det er imidlertid den enorme forbedringen som tilbys av de fem egenskapene som skiller og skiller denne typen bruk. De fem primære anabole trekk av testosteron Propionate inkluderer:

 

Forbedret proteinsyntese

Forbedret nitrogenoppbevaring

Økt antall røde blodlegemer

Økt IGF-1-utgang

Hemming av glukokortikoidhormoner

Ved å forbedre proteinsyntese, Betyr dette bare at vi forbedrer hastigheten som celler bygger proteiner. Protein som representerer den primære byggesteinen i muskelvev; Dette er viktig å reparere og utvinning, som er der anabole vekst er fremmet. Fremme av nitrogen vil også forbedre anabole atmosfæren som alle lean vev består av ca 16% nitrogen. Når nitrogen nivåer faller dette kan føre til en katabolsk (muskel slyser) tilstand. Omvendt, jo mer nitrogen vi beholder jo mer anabole vi forblir.

 

Da har vi fremme røde blodlegemer. Røde blodlegemer er ansvarlige for å bære oksygen til og gjennom blodet. Større blod oksygenering resulterer i større muskel utholdenhet, forbedret utvinning og igjen fremmer anabole atmosfæren. Herfra har vi fremme av Insulin-Lignende VekstFaktor-1 (IGF-1). IGF-1 er et naturlig produsert protein hormon som er svært anabole og viktig for kroppens utvinning og foryngelse evner. Dette er et hormon som påvirker nesten hver celle i menneskekroppen og vil ha en positiv innvirkning på muskelvev, leddbånd og sener, brusk, og til og med sentralnervesystemet.

 

Endelig sitter vi igjen med hemming av glukokortikoid eller stresshormoner. Disse hormonene er nødvendige for kroppens velvære til en viss grad, men de er muskel ssusing og fett fremme hormoner. Kortisol er den mest kjente glukokortikoid, og det er veldig enkelt for disse hormonene å bli dominerende i kroppen. En dominerende atmosfære vil føre til det motsatte av en anabole atmosfære. Heldigvis forbindelser som testosteron Propionate vil sikre at dette ikke skjer.

 

Effekter av testosteron Propionate:

For lav testosteron pasienten, Hvis du supplere med testosteron Propionate du vil lide ikke mer. Dette er den primære effekten av testosteron i denne forbindelse. Nivåene var lave, og nå er de ikke det. Da har vi prestasjonsfremmende idrettsutøver, og som en allsidig Anabole steroid effekten av testosteron Propionate vil dekke en bred bredde i denne kategorien.

 

For off-season utøveren er det ingen anabole steroider viktigere eller gunstig enn testosteron. Høye nivåer av testosteron vil fremme betydelige økninger i mager muskelmasse og styrke. Dette forutsetter at personen forbruker tilstrekkelig kalorier. Forbindelser som testosteron Propionate er ikke magisk, du må fortsatt mate kroppen din nok kalorier.

I løpet av en off-season periode med vekst, betyr dette at totalt kaloriinntak må være litt over vedlikehold. Dette vil dessverre fremme kroppsfett gevinst. Men, nøkkelen til en vellykket off-season er å få magert vev samtidig minimere kroppsfett gevinst i full grad mulig. Ved å supplere med testosteron Propionate du vil være i stand til å oppnå dette mer effektivt. Høyt testosteronnivå vil fremme en sterkere metabolske rate. Dette er ikke en lisens til å spise som det er ingen ende i sikte, men du bør være i stand til å gjøre bedre bruk av kalorier.

 

Da har vi kutte fasen, og testosteron Propionate kan være uvurderlig her. For å miste kroppsfett må vi brenne mer kalorier enn vi forbruker. Du kan følge den sunneste dietten i verden og trene deg selv i bakken, men hvis du ikke er i et kaloriunderskudd, vil du ikke miste kroppsfett. Dessverre setter dette nødvendige kaloriunderskuddet vårt mager muskelvev i fare, spesielt når vi blir slankere. Menneskekroppen ønsker ikke å miste kroppsfett på grunn av overlevelsesinstinktet. Som energibehov øker under slanking kroppen vil ta det den trenger fra hvor den vil, og dette er ofte fra muskelvev. Nøkkelen til vellykket slanking er ikke bare å miste fett, men minimere muskelvev lavt. Høyt testosteronnivå vil gjøre deg i stand til å oppnå dette effektivt. Uten en anabole protectant som testosteron Propionate, noen mager muskel vev tap vil oppstå, Dette er en gitt. På grunn av metabolske ekstrautstyr gitt av høyt testosteronnivå, den enkelte vil også brenne fett på en mer effektiv hastighet.

 

Uavhengig av formålet med bruk, alle som supplere med testosteron Propionate vil finne deres muskel utholdenhet er sterkt forbedret. Du vil ikke slite ut så fort. Du vil også finne din generelle utvinningsgrad er sterkt forbedret, og det er gjennom utvinning at fremgang er gjort. Dette gjør testosteron Propionate en utmerket steroid for idrettsutøvere som ikke kan ha noen bulking eller kutte i tankene. Økningen i utholdenhet og utvinning sammen med forbedret styrke vil bare føre til mer effektiv atletisk ytelse.

 

Bivirkninger av testosteron Propionate:

Testosteron Propionate er en veldig godt tolerert anabole steroider for de fleste friske voksne menn. Sunn er unntatt en lav testosteron tilstand. Mens bærer en høy terskel for tolerasjon, Det er mulige bivirkninger av testosteron Propionate bruk. For lavt nivå pasient, bivirkningene av testosteron Propionate vil sjelden være et problem. Bivirkninger er mulig, men husk at du bare erstatter hva kroppen din mangler. For ytelse utøveren, Dette vil kreve supraphysiological doser av hormonet og dette er hvor bivirkningene av testosteron Propionate vil være mest vanlig. Men, de fleste menn kan tolerere høyt testosteronnivå veldig bra. Det er et cutoff punkt, og det vil variere fra en mann til den neste, men de fleste menn kan nyte og kontrollere relativt høye nivåer av hormonet. For å hjelpe deg å forstå mulige bivirkninger av testosteron Propionate, Vi har brutt dem ned i sine egne kategorier sammen med all informasjon du trenger.

 

Estrogenic:

Bivirkningene av testosteron Propionate vil overveiende omgir sin estrogenic natur. Testosteron hormonet har evnen til å konvertere til østrogen gjennom sin interaksjon med aromatase enzym. Som aromatization oppstår, Hvis østrogennivået blir høy dette kan føre til gynecomastia og overflødig vann oppbevaring. Alvorlig overflødig vannretensjon kan også føre til høyt blodtrykk. Heldigvis, Det er veldig lett å kontrollere og unngå estrogenic bivirkninger av testosteron Propionate.

 

Mange menn oppfordres vanligvis til å bruke en anti-østrogen når supplere med eksogene testosteron. Du har to valg i anti-østrogener, Selektiv østrogen reseptor modulatorer (SERM's) som Nolvadex (Tamoxifen Citrate) og Aromatase Inhibitors (AI)-er som Arimidex (Anastrozol). AI vil være den mest effektive som de hemme aromatization og lavere serum østrogennivå. SERM's vil ikke hemme eller redusere østrogen, men heller binde til østrogen reseptoren hindre østrogen hormon fra binding.

 

Mens AI er de mest effektive, de kan også være harde på kolesterol. De synes ikke å være for harde på egen hånd, men når kombinert med en aromatizing steroid som testosteron Propionate problemet er forbedret. SERM's vil ikke fremme noen negativ kolesterolaktivitet. faktisk, mens anti-estrogenic SERM faktisk fungere som østrogen i leveren og vil fremme sunt kolesterol. SERM's bør alltid være ditt førstevalg hvis de kan få jobben gjort. Men noen vil trenge en AI, og i så fall må de legge mer innsats i å kontrollere kolesterolet.

 

Androgene:

Testosteron Propionate er en potent androgene hormon og som et resultat androgene bivirkninger er mulig. Mulige androgene bivirkninger av testosteron Propionate inkluderer akne, akselerert hårtap i de disponert for mannlig mønster baldness og kroppshår vekst. Mens disse bivirkningene av testosteron Propionate er mulig, de er svært avhengig av genetiske predisposisjoner. Mange menn vil ikke ha et problem i det hele tatt, mens andre kanskje må utvise litt forsiktighet.

 

Testosteron hormonet har evnen til å redusere til dihydrotestosteron (DHT) på grunn av det blir metabolisert av 5-alfa reduktase enzymet. Dette er hva som fremmer androgene aktivitet i målområdene i huden og hodebunnen. Noen menn kan finne en 5-alfa reduktase hemmere som Finasteride å være nyttig som det vil redusere hormoner relativ androgene. Det vil ikke helt redusere denne aktiviteten, men det vil ha en uttalt effekt.

 

Kardiovaskulær:

Testosteron Propionate kan ha en negativ innvirkning på kolesterol, spesielt HDL kolesterol (godt kolesterol) i å undertrykke totale HDL nivåer. En terapeutisk dose bør ikke støtte en sterk statistisk reduksjon, men den samme dosen kan fremme HDL-undertrykkelse når den er forbundet med en AI. Med en suprafysiologisk dose er total HDL-undertrykkelse med så mye som 20% meget mulig. Hvis forbundet med en AI vil det mer enn sannsynlig bli   oppgitt.

 

Hvis du skal supplere med testosteron Propionate, spesielt hvis du skal inkludere en AI en AI en kolesterol vennlig livsstil vil være viktig. Individene diett bør være rik på omega fettsyrer, lite mettet fett og enkle sukkerarter, og rikelig med kardiovaskulær aktivitet bør være en del av din normale rutine. De som sikrer en kolesterol vennlig livsstil vil sjelden ha et problem med mindre noen underliggende tilstand eksisterer.

 

Testosteron:

Uansett hvem du er eller hvorfor du bruker det, bivirkningene av testosteron Propionate vil alltid inkludere undertrykkelse av naturlig testosteronproduksjonen. For den lave pasienten er dette ingen bekymring. En slik person produserer ikke nok testosteron til å begynne med. For ytelse utøveren, under bruk dette er heller ingen bekymring som eksogene testosteron vil gi kroppen din alt den trenger.

 

Når bruk er avviklet, naturlig testosteronproduksjonen vil begynne igjen. Dette gjelder imidlertid ikke for lav testosteron pasienten. Et lavt nivå pasient vil mer enn sannsynlig alltid trenger eksogen testosteron terapi.

 

For ytelse idrettsutøver, Selv om produksjonen vil begynne igjen på egen hånd mer oppfordres til å gjennomføre en Post Cycle Therapy (PCT) plan. Dette vil kutte ned den totale utvinning tid og sikre at du har nok testosteron for riktig kroppslig funksjon mens nivåene fortsetter å naturlig stige. Nei, en PCT-plan vil ikke returnere deg til det normale på egen hånd, det er ingen PCT-plan som kan gjøre dette, men det vil sikre en mer effektiv og komfortabel gjenoppretting. Det vil også sterkt beskytte mager muskelvev. Når en syklus er avviklet og naturlig testosteronnivå er lav, Det er veldig lett for kortisol å bli den dominerende hormon, og dette vil sette lean vev i fare. Implementer en PCT-plan, og dette problemet er løst.

 

Et viktig notat på naturlig testosteron utvinning; Dette forutsetter alvorlig skade ble ikke gjort til hypothalamus-hypofysen-testikkel-akse (HPTA) på grunn av feil steroide tilskudd. Det forutsetter også ingen tidligere lav testosteron tilstand eksisterte.

Levertoksisitet:

Testosteron Propionate er ikke hepatotoxic. Denne anabole steroider vil presentere ingen stress eller skade på leveren.

 

Testosteron Propionate Administrasjon:

For lav testosteron behandling standard testosteron Propionate doser vil normalt falle i 25-50mg per injeksjon området og er normalt gitt 2-3 ganger per uke. Men husk i moderne tid det er sjelden brukt når forbindelser som Cypionate eller Enanthate er tilgjengelig.

 

For prestasjonsfremmende idrettsutøvere, 25-50mg annenhver dag er vanligvis en solid dose av testosteron Propionate å bekjempe undertrykkelse forårsaket av bruk av andre anabole steroider. For en sann anabole fordel, doser vil normalt falle i 100mg annenhver dag rekkevidde. Dette er en veldig sikker dose, lett å kontrollere og bør tolereres godt av de fleste voksne menn. Høyere doser kan brukes, de fleste menn kan tolerere 150mg annenhver dag veldig bra. Mange menn vil være i stand til å tolerere 200mg annenhver dag med relativ letthet. Men husk alltid at jo høyere dose jo større sannsynligheten for bivirkninger. Høyere doser vil kreve mer forsiktighet og innsats i å kontrollere bivirkninger, men det er mer enn mulig å kontrollere dem.

 

Testosteron Propionate vil stable godt med noen og alle anabole steroider. Off-season bulking planer vil ofte inkludere forbindelser som Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate), Anadrol (Oxymetholone) eller Dianabol (Methandrostenolone). Under kutte fasen, du vil finne Test-P som det er ofte kjent stabler godt med Anavar (Oxandrolone), Masteron (Drostanolone), Primobolan (Methenolone), Trenbolone og Winstrol (Stanozolol). Trenbolone hormonet kan også være svært gunstig i perioder med off-season vekst.

 

Tilgjengeligheten av testosteron Propionate:

Testosteron Propionate er allment tilgjengelig på det svarte markedet. Nesten alle store Anabole steroid leverandør bærer denne formen for testosteron. Det farmasøytiske markedet er imidlertid en annen historie. Testosteron Propionate, Selv om godkjent av den amerikanske FDA er ikke lenger produsert av noen amerikanske basert apotek. Hormonet kan bli funnet under noen europeiske farmasøytiske etiketter, men underjordiske versjoner forblir de dominerende former.

 

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe testosteron Propionate, du er sterkt oppfordret til å holde seg borte fra noen merker som er påstått å være amerikanske menneskelig karakter versjoner. Husk at slike versjoner ikke eksisterer, men det vil være leverandører som prøver å passere et produkt av som amerikansk menneskelig karakter. Vanlige anerkjente merker du kan stole på inkluderer Alpha Pharmas Testorapid, Jelfa's Testosteronum Propionicum og bulgarske Testosteron.

Kjøp testosteron Propionate Online

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe testosteron Propionate online vil du finne dette å være en ekstremt enkel og rimelig kjøp. Nesten alle Anabole steroid leverandører bære den og det vil være en av de rimeligste anabole steroider du noensinne kjøper. Men, Når du kjøper testosteron Propionate online, Det er risiko forbundet med kjøpet. Det er alltid en risiko for å bli lurt, sende penger og motta ingen produkt i retur. Det er også risiko for å kjøpe et under-dosed produkt eller en som er forurenset med bakterier. Før du kjøper testosteron Propionate online, Det er viktig at du forskning din leverandør og merke i spørsmålet grundig før du foretar et kjøp.

 

Når du kjøper testosteron Propionate online det er også tilhørende juridisk risiko. I Norge, anabole steroider er klassifisert som Tidsplan III kontrollerte stoffer. For å lovlig kjøpe og ha en anabole steroider må du ha en resept og det må anses berettiget ved lov. Norsk lov vil bare tillate resepter for visse steroider for svært spesifikke grunner. Den som bryter loven, vil stå overfor fare for store bøter og fengsel.

På grunn av juridisk risiko ofte forbundet med en Anabole steroid kjøp, du oppfordres til å kjøpe steroider fra flexapotek.com. Flex Apotek kan gi høy kvalitet anabolics til en rimelig pris. Enda viktigere, du kan foreta et kjøp uten resept og innenfor sikkerheten til loven.

bottom of page