top of page

Kjøp Testosteron Enanthate 250 i Norge

Testosteron Enantate  250mg 2.jpg

Testosteron Enanthate 250 mg/10 ml.

5 hetteglass koster 1300kr.
10 hetteglass koster 2400kr.

20 hetteglass koster 4600kr.

50 hetteglass koster 11500kr

 

Kontakt oss for å kjøpe dette produktet eller for å få mer informasjon om Testosteron Enanthate via e-postadressen nedenfor:

omegaapote1@outlook.com

Om Testosteron Enanthate


Testosteron Enanthate er en av de eldste og kanskje den mest brukte anabole steroider gjennom tidene. Testosteron Enanthate er en langsom fungerende utgivelsen form av testosteron hormonet og ville være den første store lang ester testosteron form brukes. Syntetisk testosteron selv ble utviklet i 1930-tallet. De første batchene av testosteron produsert hadde ingen ester festet (Testosteron suspensjon) og unødvendig å si var hurtigvirkende og krevde svært hyppige injeksjoner. I 1937 den første ester kontrollert testosteron traff markedet takket være Schering og deres nye testosteron Propionate produkt. Dette tillot for mer kontroll over testosteron hormonet ved å regulere sin tid utgivelsen. Men tidlig på 1950-tallet en større ester i Enanthate ville være festet til hormonet og dermed bremse ned hormonets aktivitet enda mer. Testosteron Enanthate ble den dominerende testosteron formen i det medisinske feltet og Testosterone Cypionate sluttet seg til noen år senere. Forskjellen i testosteron Enanthate og Testosterone Cypionate er i stor grad ubetydelig.

Test 600x 


Testosteron Enanthate er en av de mest brukte testosteron for behandling av lav testosteron. Det er også svært populært i prestasjonsfremmende sirkler. Dette er en av de rimeligste anabole steroider på markedet, Det er svært allsidig, tolerert godt av de fleste alle voksne menn og dens forsyning er gjennom taket.

Testosteron Enanthate er en anabole steroider som er perfekt for alle nivåer av bruk. Dette er den perfekte Anabole steroid for første gang steroid bruker og vil være like effektiv for den enkelte med mye tid i salen. Det vil bære med seg mulige bivirkninger, men vi vil også finne at de er veldig enkle å kontrollere. Hvis dette er overraskende, burde det egentlig ikke være det. Tross alt, selv om syntetisk det er rett og slett testosteron, et hormon menneskekroppen er ikke bare godt vant til, men en som er avgjørende for vår helse og velvære.

Testosteron Enanthate Funksjoner & Egenskaper:


Testosteron Enanthate er en enkelt stor ester base testosteron sammensatte. Dette er en ren syntetisk testosteron hormon som har en karboksylic syre ester festet i Enanthate (enanthoic acid). Esteren i seg selv er festet til hormonet i 17-beta hydroksylgruppen. Ved å feste Enanthate ester, Dette gir en kontroll av hormoner aktiv varighet og total frigjøringstid. Når injisert, testosteron ikke blir aktiv før ester begynner å løsne fra hormonet. Den totale løsningen skjer ikke alt på en gang, men gir mulighet for en langsom, jevn frigjøring av det aktive hormonet i kroppen. Når injisert, Det vil være en skarp topp i testosteron i løpet av de første 24-48 timer etter injeksjon. Herfra vil hormonet kontinuerlig skille og spre seg gjennom kroppen. Ved sin tidsramme, Testosteron Enanthate bærer en halveringstid på ca 8 dager, som vil tillate så lite som en injeksjon hver 2 uker i en terapeutisk setting. Men hver 7-10 dager vil vise seg langt mer effektiv i å opprettholde stabilitet.

Som er med alle testosteron hormoner, Testosteron Enanthate bærer en anabole vurdering av 100 og en androgene vurdering av 100. Testosteron hormonet er grunnlaget for-hvilke alle rangeringer av alle anabole steroider måles. Og i motsetning til rangeringer av noen steroider, testosteron oversetter perfekt fra sin strukturelle natur til funksjonell basis. Dette hormonet vil presentere høye nivåer av Anabole og androgene aktivitet.

På funksjonell basis, Testosteron Enanthate er det perfekte middel for behandling av lav testosteron. Hvis du lider av lav testosteron, Dette betyr bare at kroppen din ikke lenger produserer nok av denne primære androgen på egen hånd. Som testosteron Enanthate er rett og slett at, testosteron, Det vil rette opp lavt nivå tilstand. Millioner på millioner av menn over hele verden lider av noen form for lavt nivå androgen mangel. I USA alene er det anslått at mer enn 20 millioner menn lider av en androgen mangel. Kvinner kan også lide av lav testosteron og testosteron Enanthate kan behandle den. Men, de fleste kvinner vil bli bedre servert med alternative former for testosteron behandling som geler som inneholder en blanding av testosteron og progesteron eller små testosteron implantat pellets som Testopel.

For mannen som lider av lav testosteron, det er mange symptomer som kan oppstå. Denne tilstanden kan påvirke din fysiske, mentale og seksuelle velvære negativt på en rekke måter. Symptomene i seg selv er ikke livstruende; Det er imidlertid en usunn tilstand, veldig plagsom og kan være en åpen døråpning til mange langt mer alvorlige forhold. Symptomene på lav testosteron inkluderer:

Tap av Libido (kan referere til delvis eller totalt tap)
Erektil dysfunksjon (manglende evne til å opprettholde eller oppnå og ereksjon)
Tap av muskelmasse (til tross for kosthold og mosjon)
Tap av styrke (til tross for kosthold og mosjon)
Økt kroppsfett (til tross for kosthold og mosjon)
Tap av mental klarhet
Redusert evne til å fokusere
Apati
Søvnløshet
Irritabilitet
Redusert energi
Depresjon
Svekket immunsystem


Hvis du lider av lave nivåer kan du ikke lide av alle symptomene. Vanligvis vil du lide av en av de seksuelt relaterte fra get go, men dette er ikke nødvendigvis en garanti. Etter hvert som tiden går, hvis ignorert tilstanden vil føre til at du opplever flere symptomer. Faktisk er det veldig mulig at du kan ende opp med å lide av hvert siste symptom på listen. Det er virkelig ingen grunn til å lide av lav testosteron, spesielt når behandling med forbindelser som Testosteron Enanthate er så effektiv og enkel å administrere. Det er også viktig å huske på om tilstanden ignoreres lav testosteron har vært knyttet til å bidra til mange langt mer alvorlige forhold som:
Alzheimers sykdom
Diabetes
Osteoporose
Infertilitet
Polyuria (andre betydninger)
Angst
Hjertesykdom


Hvis du lider av noen av de nevnte symptomene på lav testosteron, du er sterkt oppfordret til å oppsøke behandling. Snakk med legen din om tilstanden og oppsøke behandling med forbindelser som testosteron Enanthate. Hvis legen din er uvillig, gå til en annen lege. Du vil finne mange leger blir stadig mer utdannet om emnet, men det er fortsatt de som nekter å gi saken den oppmerksomheten den fortjener.

For prestasjonsfremmende idrettsutøver, Testosteron Enanthate vil være til nytte dem det samme som det gjorde lav testosteron pasienten. De vil finne sin fysiske, mentale og seksuelle velvære for å bli sterkt forbedret. Men, for denne personen han skal ta hans testosteronnivå langt utover baseline. Han vil ta sine nivåer utover det som noen gang kan produseres naturlig. Som et resultat, Det er fem viktige trekk ved testosteron som vil bli sterkt forbedret og er avgjørende for ytelse ekstrautstyr suksess. Vi vil gå inn i hvordan hormonet kan være gunstig på grunn av disse egenskapene i de fleste alle sykluser, men vi må begynne med det som gjør disse egenskapene viktige.

Forbedret proteinsyntese:


Protein representerer den primære byggesteinen av muskelvev, hvor syntese representerer hastigheten etter hvilke celler bygger proteiner. Ved å supplere med testosteron Enanthate, frekvensen av syntese er forbedret. Dette fremmer høyere nivåer av anabole aktivitet og forbedrer kroppens evne til å gjenopprette.

Forbedret nitrogenoppbevaring:


Ved å forbedre nitrogen oppbevaring, Vi beskytte anabole atmosfæren og til en viss grad forbedre det enda mer. Alle mager muskelvev består av ca 16% nitrogen og når nivåene faller dette fører til en katabolsk (muskel slyser) tilstand. Ved å opprettholde en positiv nitrogenbalanse, forblir vi mer anabole. Dette vil forbedre vev vekst evner og vil være viktig når slanking når det gjelder å beskytte mager muskelvev.

 

Økt antall røde blodlegemer: 


Ved å øke antall røde blodlegemer øker vi i stor grad vår muskulære utholdenhet. Dette skyldes at røde blodlegemer er ansvarlige for å bære oksygen til og gjennom blodet. Større blod oksygenering tilsvarer større produksjon, mer utholdenhet og selv spiller en rolle på utvinning.

 

Økt IGF-1-utgang:


Insulin-Lignende vekstfaktor-1 (IGF-1) er et naturlig produsert proteinhormon (peptid klasse) som hovedsakelig produseres av leveren. Dette hormonet er svært anabole og påvirker nesten hver celle i menneskekroppen. Det er også direkte knyttet til veksthormon (HGH) som HGH i stor grad regulerer sin produksjon. Hormonet spiller også en sterk rolle på kroppens evne til å helbrede og gjenopprette påvirker muskelvev, brusk, nerver, sener, leddbånd og selv vårt sentralnervesystemet blant mange andre områder.

Hemming av glukokortikoider:


Glukokortikoidhormoner produseres naturlig steroide hormoner; men, de er ikke anabole. Faktisk, glukokortikoid hormoner er katabolske (muskel svike) som de ødelegger muskelvev og fremme fett gevinst. Kortisol er den mest kjente glukokortikoid hormon eller som de er ofte kjent stress hormoner. Disse hormonene er nødvendige til en viss grad i kroppen, men ikke i store mengder. Ved å hemme disse hormonene, Vi igjen fremme en sterkere anabole atmosfære.


Når vi tar våre testosteronnivå til et høyt nivå tilstand, de ovennevnte trekkene i testosteronhormonet er forbedret. Det er mer hormon tilgjengelig for å gjøre hva hormonet gjør best. Dette kan alle høres veldig enkelt, men det er bare fordi det er veldig enkelt. Anabole steroider som Testosteron Enanthate er ikke på langt nær så komplisert som de er ofte laget for å være. De er rett og slett syntetiske hormoner basert på selve hormonene kroppen vår allerede produserer.

Effekter av testosteron Enanthate:


Hvis du lider av lav testosteron effekten av testosteron Enanthate bare bety at du vil lide av lav testosteron ikke lenger. Symptomene forbundet med tilstanden vil forsvinne og hver og en av disse områdene av livet ditt vil bli forbedret. Hvis du lider av lav testosteron, du bør også vite at det eneste som vil fullt ut rette opp tilstanden er direkte testosteron terapi gjennom hormoner som testosteron Enanthate.

For prestasjonsfremmende idrettsutøver, effekten av testosteron Enanthate vil være svært allsidig og vil strekke seg over alle aspekter av ytelse. Retningen du går vil være avhengig av kosthold og trening. Dette er ikke en bulking steroider eller en cutting steroid; det er bare et steroid som kan tjene alle formål med tilskudd.

For off-season individuelle, Det er svært få anabole steroider som kan fremme lean vev vekst som Testosteron Enanthate. Den enkelte vil være i stand til å pakke på rå størrelse med en betydelig hastighet så lenge tilstrekkelig kalorier forbrukes. Du må fortsatt spise for å vokse, og du må fortsatt trene. Dette er ikke et magisk supplement heller ikke er det noe magisk om anabole steroider til tross for den populære oppfatningen. Som du vil være i stand til å pakke på mye størrelse, som en bonus vil du være i stand til å gjøre det med mindre kroppsfett akkumulering som ellers ville skje. Høye nivåer av testosteron vil forbedre den enkeltes generelle metabolske rate enormt. Dette er ikke en lisens til å spise uten ende i sikte, du kan fortsatt få fett, men du bør være i stand til å gjøre bedre bruk av kalorier.

Da har vi kutte syklus og høye nivåer av testosteron levert av testosteron Enanthate kan vise seg å være uvurderlig. For å miste kroppsfett må vi brenne mer kalorier enn vi forbruker. Du kan spise den sunneste maten på jorden og trene fire timer om dagen, men hvis du forbruker mer enn du brenner, vil du ikke miste noe fett. På grunn av den nødvendige kaloribegrensningen kan dette sette vår mager muskelmasse i fare. Kroppen vil ta det den trenger for å møte sine energikrav fra hvor som helst den kan få det, og dette kan inkludere muskelvev. En godt planlagt diett vil bli designet for å brenne kroppsfett ikke muskel, men som vi blir slankere kroppen vil begynne å bevare kroppsfett på grunn av sin overlevelse instinkt og ta det den trenger fra muskelvev. Ved å supplere med testosteron Enanthate, den uttalte forbedring av anabole handlingen vil beskytte denne lean vev og sikre at vi bare brenne kroppsfett. Det vil også se vår metabolisme sterkt forbedret slik at vi brenner kroppsfett i en mer effektiv hastighet.


De endelige effektene av testosteron Enanthate vil bli nytes av alle de som bruker steroidet uavhengig av deres direkte formål med bruk. Høyt testosteronnivå vil resultere i større muskel utholdenhet. Du vil ikke slite ut så fort og vil ha muligheten til å gjøre mer arbeid. Du vil også finne din generelle utvinningsgrad er sterkt forbedret, noe som er viktig for fremgang. Fremgang er ikke gjort i gym. Når vi trener, vi faktisk ned muskelvev. Det er gjennom utvinning at vi utvikler oss. Dette gjør forbindelser som testosteron Enanthate ikke bare uvurderlig for kroppsbyggere og rekreasjons gym rotter, men til idrettsutøvere også. Utholdenhet og utvinning er to av de viktigste elementene for vellykket atletisk ytelse. Som en ekstra bonus, høy testosteronnivå vil øke den enkeltes styrke. Dette er åpenbart en fordel for en idrettsutøver og er veldig velkommen i en off-season syklus designet for fysikk ekstrautstyr. Under en diett under kalori begrensning, spesielt i harde dietter av en konkurransedyktig bodybuilding natur, den enkelte bør ikke forvente mye hvis noen styrke økning, men han bør være i stand til å opprettholde mer av det.

Bivirkninger av testosteron Enanthate:


Det er mulige bivirkninger av testosteron Enanthate bruk, men vi vil finne de er svært lett å unngå for sunn voksen mann. Når vi refererer til den friske voksne mannlige vi er unntatt spørsmålet om lav testosteron. For den lave pasienten vil sannsynligheten for bivirkninger være ekstremt lav. I et slikt tilfelle erstatter individet bare det han mangler og ikke noe mer. For ytelse utøveren, bivirkningene av testosteron Enanthate vil bære en større sannsynlighet, men bør fortsatt være svært kontrollerbar. De fleste menn kan tolerere høye nivåer av testosteron veldig bra. Men som med mange ting i livet individuell respons og følsomhet problemer vil spille en rolle. Dette er ikke unikt for testosteron Enanthate men gjelder med alle ting vi legger i kroppen vår. For å forstå mulige bivirkninger av testosteron Enanthate, Vi har brutt dem ned i sine egne kategorier sammen med all informasjon du trenger.

 

Estrogenic:


Testosteron Enanthate er et estrogenic hormon ved at testosteron hormonet kan konvertere til østrogen på grunn av sin interaksjon med aromatase enzymet. Når aromatized, som østrogennivå stige dette kan føre til gynecomastia og overflødig vann oppbevaring. Overflødig vannretensjon, hvis alvorlig kan også fremme høyt blodtrykk. Oddsen for disse bivirkningene av testosteron Enanthate å være problematisk for lavt nivå pasienten er lav, men det er mulig. Oddsen vil øke med suprafysiologiske doser.

For å bekjempe estrogenic bivirkninger av testosteron Enanthate, bruk av en anti-østrogen medisiner anbefales ofte. Du har to valg i klasser av anti-østrogener, Selektiv østrogen reseptor modulatorer (SERM)eller Aromatase hemmere (AI). En SERM som Nolvadex (Tamoxifen Citrate) vil fungere ved binding til østrogen reseptorer, som igjen hindrer østrogen hormonet fra bindende. AI er som Arimidex (Anastrozole) vil fungere ved å direkte hemme aromatase prosessen og senke kroppens serum østrogennivå. AI er uten tvil den mest effektive måten i bekjempelse av estrogenic bivirkninger av testosteron Enanthate. Dessverre kan de også vise seg problematisk når det gjelder kolesterol. Testosteron kan også vise seg problematisk å kolesterol til en viss grad, ofte bare litt og effekten av en AI alene er liten. Men, kombinert sammen, eksogene testosteron og en AI det ser ut til at dette kan ha en markert negativ effekt. Det er kontrollerbart, men er noe du må være klar over. Omvendt vil SERM's ikke ha en negativ effekt på kolesterol. Faktisk, SERM's, mens anti-østrogener vil faktisk ha en positiv effekt på kolesterol som de fungerer som østrogen i leveren. SERM's bør alltid være ditt førstevalg hvis de kan få jobben gjort, men mange, spesielt når supraphysiological doser av testosteron brukes vil trenge en AI.

 

Androgene:


Androgene bivirkninger av testosteron Enanthate kan være ganske sterk, men er svært avhengig av genetiske predisposisjoner. Androgene effekter inkluderer akne, akselerert hårtap i de disponert for mannlig mønster baldness og kroppshår vekst. De som ikke er disponert for mannlig mønster baldness vil ikke miste det første håret på hodet. De som vanligvis ikke er følsomme for akne vil sjelden ha et problem.

Androgene bivirkninger av testosteron Enanthate skyldes testosteron hormonet evne til å redusere til dihydrotestosteron (DHT) på grunn av hormonet blir metabolisert av 5-alfa reduktase enzymet. Noen menn kan finne bruk av en 5-alfa reduktase hemmere som Finasteride å være nyttig. Dette vil redusere hormonets androgeneitet. Det vil ikke helt redusere den totale androgeneiteten, men det vil ha en sterk effekt.

 

Hjerte:


Bruken av eksogene testosteron kan ha en negativ effekt på kolesterol, spesielt i undertrykkelse eller reduksjon av HDL kolesterol (godt kolesterol). Lave doser av testosteron Enanthate har vist seg å ha svært liten negativ effekt på HDL kolesterol, men når sammenføyd med en AI doser på 200-300mg per uke har vist seg å undertrykke HDL kolesterol med 20-25%. Høyere doser av testosteron Enanthate, 300-600mg per uke uten en AI har vist seg å redusere HDL kolesterol med 13-21%. Med en ekstra AI vil dette øke markant.

På grunn av de potensielle negative effektene på kolesterol, de som supplerer med testosteron Enanthate bør sikre at de lever en kolesterol vennlig livsstil. De som lever en kolesterol vennlig livsstil bør ikke ha et problem så lenge ingen underliggende problemer eksisterer. En sunn livsstil bør inkludere et kolesterolvennlig kosthold som er rik på omegafettsyrer. Daglig tilskudd av fiskeolje anbefales. Individets diett bør også være lav i mettet fett og enkle sukkerarter, og han bør innlemme rikelig med kardiovaskulær aktivitet i sin rutine.

 

Testosteron:


Bruken av testosteron Enanthate vil undertrykke naturlig testosteronproduksjonen. For lav testosteron pasienten dette er ikke en bekymring. En slik person produserer ikke lenger nok testosteron til å begynne med. For ytelse idrettsutøver, mens på syklus dette er også av ingen bekymring som eksogene testosteron blir administrert vil gi kroppen din med alt den trenger. Når bruk av alle anabole steroider kommer til en slutt naturlig testosteronproduksjonen vil begynne igjen. Du vil imidlertid ikke gå tilbake til normal over natten, dette vil ta litt tid.

Når bruk har kommet til en slutt, de fleste menn oppfordres til å gjennomføre en Post Cycle Therapy (PCT) plan. En kvalitet og effektiv PCT plan vil inkludere SERM's som Nolvadex (Tamoxifen Citrate) og Clomid (Clomiphene Citrate) og peptid hormonet HCG (Human Chorionic Gonadotropin). Uten en PCT plan, mens du kan veldig godt gjenopprette det vil ta en enorm mengde tid. Du vil også sette hardt opptjente muskelvev i stor risiko som en langvarig lav testosteron tilstand er den perfekte atmosfæren for kortisol å bli en dominerende hormon. Ved å innlemme en PCT plan, mens det ikke vil returnere deg til normal på egen hånd vil det fremskynde prosessen. En solid PCT plan vil sikre at du har nok testosteron for riktig kroppslig funksjon mens nivåene fortsetter å naturlig stige.

Et viktig notat på naturlig testosteron utvinning; naturlig utvinning forutsetter ingen tidligere lav testosteron tilstand eksisterte. Det forutsetter også hypothalamus-hypofysen-Testicular-aksen (HPTA) ble ikke alvorlig skadet på grunn av feil anabole steroider bruk.

 

Levertoksisitet:


Testosteron Enanthate er ikke giftig for leveren. Denne steroid vil ikke presentere noen stress eller skade på vitale organ.
Testosteron Enanthate Administrasjon:
Å behandle lav testosteron, standard Testosteron Enanthate doser vil falle i 100-200mg hver 7-10 dag rekkevidde oftest. Noen leger vil imidlertid dele den totale doseringen og administrere den hver femte dag. Mindre vanlig i USA noen leger vil foreskrive doser av 200-400mg hver 2-3 uker og i noen tilfeller hver 4 uke. Dette er veldig ineffektivt, men en praksis noen følger. Den totale varigheten av behandlingen vil være ubestemt. De fleste menn som trenger lav testosteron behandling vil trenge det for livet. Dette kan høres irriterende, men spør deg selv et viktig spørsmål; vil du heller lide av lav testosteron eller behandle det?

I en ytelse ekstrautstyr innstilling, vanlige testosteron Enanthate doser vil falle i 200-500mg per uke området. 200-250mg per uke er svært vanlig hvis hormonet bare brukes til å bekjempe naturlig testosteron undertrykkelse forårsaket av bruk av andre anabole steroider. For en sann anabole effekt, de fleste menn vil finne 400-500mg per uke for å være svært effektiv og veldig lett å kontrollere. Slike doser vil normalt bli delt i to like doser per uke for en total ukentlig dosering. Doser kan gå høyere enn 500mg per uke; men, mange menn vil finne 500mg området for å være alt de trenger. Hvis mer er ønsket, mange menn vil finne 600-1,000mg per uke kan tolereres og kontrolleres, men doser som nærmer 1,000mg vil øke sannsynligheten for bivirkninger. Hvor mye testosteron en mann kan tolerere og kontroll vil variere fra en mann til den neste. Men, de fleste menn vil finne doser over 1,000mg per uke alle, men garantere bivirkninger på et eller annet nivå.

Uavhengig av formålet med bruk, Testosteron Enanthate stabler godt med alle anabole steroider. Det er imidlertid ingen grunn til å stable den med en annen testosteron. Dette ville være meningsløst i de fleste tilfeller. Bare velg andre steroider som oppfyller ønsket bruksformål mest effektivt.

 

Tilgjengelighet av testosteron Enanthate:


Testosteron Enanthate er den mest tilgjengelige Anabole steroid verden over. Det mest populære og mest brukte merket er uten tvil Scherings Testoviron eller Testoviron Depot. Det bæres av apotek over hele verden unntatt i USA og mange svarte markedet leverandører bære merkevaren. Andre kjente merker som er allment tilgjengelig inkluderer Norma Hellas generisk testosteron Enanthate (Hellas), Aburaihan generisk testosteron Enanthate (Iran), Alpha Pharma Testobolin (India), og Galenika Testosteron Depot (Serbia) blant mange andre.

I USA er det flere apotek klasse testosteron Enanthate produkter tilgjengelig. Watson har produsert generisk testosteron Enanthate for en rekke år. Paddock produserer også en generisk form, som gjør det kanadiske selskapet Sandoz under navnet Delatestryl, som vanligvis finnes i USA. Mens disse er vanlige amerikanske baserte produkter vil du sjelden finne dem på det svarte markedet på grunn av intenst streng amerikansk kontroll.

Som for svarte markedet leverandører, tilførselen av menneskelig karakter Testosteron Enanthate er høy, og det er nok av underjordiske lab versjoner. Menneskelig karakter bør imidlertid alltid være ditt førstevalg på grunnlag av kvalitet. Det er noen fantastiske underjordiske laboratorier der ute, men de som tilbyr falske produkter, under-dosed eller forurenset tungt flere enn dem. Før et kjøp er gjort, er tung forskning av leverandøren og merke i spørsmålet utover viktig. Når forskningen er gjort, du vil finne du kan kjøpe testosteron Enanthate til en svært rimelig pris. Selv de beste merkene på jorden bør være ganske rimelig.


Kjøp Testosteron Enanthate Online 


Det er veldig enkelt å kjøpe Testosteron Enanthate online; faktisk, Det er sannsynligvis en av de enkleste kjøp du noensinne kunne gjøre. Utallige Anabole steroid brukere vil kjøpe Testosteron Enanthate online, online kjøp er mer vanlig enn en ansikt-til-ansikt transaksjon. Denne typen kjøp leveres imidlertid med advarsler. Det er alltid en sjanse for å bli revet av. Du betaler pengene dine og mottar ingenting i retur. I noen tilfeller mottar du en forsendelse, men produktet ditt er av et skjema av lav kvalitet. Dette igjen gjør forskning din leverandør og merkevare i spørsmålet utover viktig.

I Norge anabole steroider er klassifisert som Tidsplan III kontrollerte stoffer. Denne kontrollen er et resultat av Steroid Control Act av 1990, som senere ville bli forsterket av Steroid Control Act av 2004. For å lovlig kjøpe og ha anabole steroider i Norge må du ha en resept. Videre må resepten være basert på medisinsk behov som anses berettiget av regjeringen. De som er fanget i strid med denne lovgivningen står overfor muligheten for store bøter og fengsel. Hvis fanget, oddsen for ingen straff er svært usannsynlig og i noen tilfeller steroid brukere er gjort eksempler på mer hardt enn rekreasjons narkotikabrukere.

På grunn av steroid lover i Norge og andre deler av verden, Hvis du er ute etter høy kvalitet anabolics du oppfordres til å besøke flexapotek.com. På Flex Apotek, Vi kan lovlig gi deg høy kvalitet anabolics uten resept. Du vil ikke risikere din juridiske sikkerhet gjennom oss.

bottom of page