top of page

Kjøp Nolvadex 20mg i Norge

nolvadex 20mg.png

Dianabol 10mg (Methandienone) 
100 tabletter koster 1300kr
200 tabletter koster 2400kr
500 tabletter koster 5500kr

 

Kontakt oss for å kjøpe dette produktet eller for å få mer informasjon om Dianabol via e-postadressen nedenfor:

omegaapotek1@outlook.com

Hva er Nolvadex?
Nolvadex (tamoxifen citrate) er et ikke-steroid antiøstrogen som brukes til å behandle brystkreft som har spredt seg til andre deler av kroppen (metastatisk brystkreft), for å behandle brystkreft hos visse pasienter etter operasjon og strålebehandling, og for å redusere sjansene for brystkreft hos høyrisikopasienter.

Dosering for Nolvadex
Anbefalt daglig dose av Nolvadex for pasienter med brystkreft er 20-40 mg per dag, i tablettform.

Hvilke stoffer, stoffer eller kosttilskudd samhandler med Nolvadex?
Nolvadex kan interagere med antikoagulantia av kumarin-type, anastrozol, letrozol, rifampin, aminoglutethimid, fenobarbital, rifampin, bromokriptin, SSRI-antidepressiva og cimeditdin. Fortell legen din om alle medisiner og kosttilskudd du bruker.

Nolvadex under graviditet og amming
Det kan være risiko for fosteret hvis Nolvadex tas av gravide kvinner, men fordelen med stoffet kan rettferdiggjøre bruken til tross for den potensielle risikoen. Nolvadex er rapportert å hemme amming. Det er ikke kjent om medisinen går gjennom morsmelk, men på grunn av den potensielle risikoen for fosteret, bør kvinner som tar Nolvadex ikke amme.

Tilleggsinformasjon
Vårt Nolvadex Side Effects Drug Center gir en omfattende oversikt over tilgjengelig legemiddelinformasjon om potensielle bivirkninger når du tar denne medisinen.

bottom of page