top of page

Kjøp Dianabol (Methandienone)10mg i Norge

Dianabol 10mg

Dianabol 10mg (Methandienone) 
100 tabletter koster 1300kr
200 tabletter koster 2400kr
500 tabletter koster 5500kr

 

Kontakt oss for å kjøpe dette produktet eller for å få mer informasjon om Dianabol via e-postadressen nedenfor:

omegaapotek1@outlook.com

Om Dianabol (Methandienone)

Dianabol representerer en av de mest populære og en av de viktigste anabole steroider gjennom tidene. Uten spørsmål, Dette er den mest populære oral steroid å noensinne traff markedet og en av de mest populære steroider i noen form. Mens nesten alltid funnet som en muntlig tablett, Dianabol kan bli funnet som en injiserbare løsning, men tablettene representerer den primære administrasjonsveien. Hvorfor er denne steroid så viktig? På mange måter fødte den alderen på moderne ytelsesforbedring. Det var ikke den første anabole steroider brukes til dette formålet, som ville tilhøre testosteron, men Dianabol ville åpne døren til en ny bølge av steroider som har vokst utover hva noen forventet.


Dianabol representerer en av de eneste anabole steroider som ble utviklet for det formål ytelse ekstrautstyr. Forbindelsen gjorde bære oppført terapeutiske bruksområder på en gang, men ytelse var den sanne grunnen til at denne steroid ble gitt liv. Gjennom 1940-tallet og 50-tallet Sovjetunionen hadde begynt å dominere OL, og bruk av testosteron av mange av sine idrettsutøvere forlot resten av verden henger langt bak. I løpet av denne tiden, AMERIKANSKE OL-laget Dr. John Ziegler ville lære av USA steroider, og raskt ville hjelpe i å sikre hans utøvere ville matche opp. I 1958, med hjelp av Dr. Ziegler, Ciba Pharmaceuticals ville slippe de første batchene av Methandrostenolone under handelsnavnet Dianabol. Forbindelsen ble utformet i et forsøk på å opprettholde anabole egenskaper av testosteron med mindre androgene i en hurtigvirkende, kraftig metode. Tilsynelatende over natten steroidet var en massiv suksess, noe som gir mange amerikanske idrettsutøvere en klar fordel over sine sovjetiske rivaler.


Etter starten, Dianabol ville raskt finne veien inn i nesten alle konkurransedyktige sport tenkelig. I forbindelse med eksogene testosteron, Dette ville føde en alder av ytelse i motsetning til verden noensinne hadde sett. Steroidet vil også raskt bli en stift i konkurransedyktige bodybuilding der det har vært en favoritt til denne dagen. Men, kort tid etter utgivelsen den amerikanske FDA ville begynne å legge mye press på Ciba i et forsøk på å presse selskapet til å liste sanne medisinske fordeler av steroidet. FDA ville godkjenne bruken for behandling osteoporose i postmenopausale kvinner samt hypofysen-mangelfull dverg, men sistnevnte ble trukket tilbake tidlig på 1980-tallet. Igjen FDA ville presse Ciba for mer informasjon, men i 1983 under monteringstrykk Ciba ville avvikle Dianabol kategorien. Noen år senere, FDA ville trekke alle Methandrostenolone merker fra sokkelen. Siden den gang Dianabol har ikke blitt lovlig produsert i USA, men er fortsatt produsert tungt over hele verden.

Dianabol funksjoner og egenskaper:

Methandrostenolone er en testosteron avledet Anabole androgene steroider. Offisielt er det en strukturelt endret form av den primære mannlige androgen testosteron. Dianabol er testosteron hormonet med en ekstra dobbel binding på karbon en og to posisjon. Denne lille endringen reduserer hormonets androgene natur. Det bærer også en ekstra metylgruppe på 17th karbon posisjon som gjør at hormonet for å overleve muntlig inntak, offisielt klassifisere Dianabol som en C17-alfa alkylated steroid. En viktig note, injiserbare Dianabol er også C17-alfa alkylated. Sluttresultatet gir oss en anabole steroider med en androgene vurdering av 40-60 med en mye lavere bindende affinitet til androgen reseptoren sammenlignet med testosteron. Men, Det vil også dele en mye svakere forhold for serum bindende protein, som resulterer i en ekstremt kraftig anabole steroider. Hvis det er tvil, Dette er en ekstremt kraftig Anabole steroid bærer en potent anabole natur.


På funksjonell basis, Dianabol er en av de enklere anabole steroider å forstå. Denne steroid vil i stor grad gi sine anabole fordeler ved å forbedre proteinsyntese, nitrogen oppbevaring og glykogenolyse. Proteinsyntese representerer hastigheten som cellene bygger proteiner, byggesteinene i muskelen. Nitrogen oppbevaring, Dette er viktig som alle muskelvev består av ca 16% nitrogen. Jo mer nitrogen vi beholder, jo mer anabole forblir vi. Omvendt, en nitrogenmangel resulterer i en katabolsk eller muskel slysing tilstand. Da sitter vi igjen med glykogenolyse, som refererer til forholdet og konverteringen mellom glykogen og glukose. Gjennom forbedret glykorogenolyse er vi i stand til å gjøre bedre bruk av vårt totale karbohydratforbruk. Mens på mange måter disse egenskapene er ganske enkel, de er sterk nok til å gjøre Dianabol en bemerkelsesverdig kraftig anabole steroider.

En annen viktig egenskap av Dianabol og kanskje en av de viktigste av alt er forholdet den deler med andre anabole steroider. Dbol som det ofte kalles er ikke hva vi ville merke som en base steroid. Dette er ikke en anabole steroider vi bygge en syklus rundt, men heller en vi legger til en godt planlagt stabel. Dianabol har evnen til å lage utrolig synergi når sammen med andre anabole steroider. For eksempel, du kan supplere med 100mg trenbolone, Masteron eller Equipoise per dag (doser og steroider blir rett og slett brukt som et eksempel, ikke faktiske anbefalinger) og resultatene du får fra 50mg per dag trenbolone, Masteron eller Equipoise langs siden 50mg Dianabol per dag ville være langt mer dramatisk. Du ville ha en identisk mengde totalt milligram av anabole steroider med eller uten Dianabol, men den ekstra Dianabol ville gi større ekstrautstyr.

Effekter av Dianabol:

Effekten av Dianabol kan oppsummeres som hurtigvirkende og dramatisk. faktisk, Det er mer enn mulig for den enkelte å få så mye som £ 20 masse i bare noen få uker med Dianabol bruk. Total dosering vil spille en rolle, som vil totalt kaloriforbruk, men en £ 20 gevinst er veldig realistisk. Dette gjør Dianabol en premier off-season bulking steroider, og det vil være den vanligste hensikten med bruk. I denne bruksfasen bør individet også forvente at hans styrke vil øke betydelig. Dbol er faktisk en av de beste styrke økende steroider på markedet og sammen med masse kan produsere dette resultatet raskt.

Effekten av Dianabol er også høyt verdsatt av mange idrettsutøvere; det er imidlertid ikke så vanlig som det en gang var i atletisk ekstrautstyr sirkler. På grunn av mulige raske økninger i masse, mange idrettsutøvere vil velge steroider som Anavar eller Winstrol, men det generelt avhenger av formålet med bruk. På grunn av de raske og uttalt økninger i styrke, som kan oversette til mer kraft og hastighet, dette kan være en solid atletisk enhancer. Den enkelte bør også oppleve et nivå av forbedret utvinning og utholdenhet. Når det gjelder vektøkning, Er det viktig å huske at dette i stor grad vil dreie seg om totalt kaloriinntak. Mens steroidet kan fremme enorme mengder masse, du må mate kroppen nok kalorier for å nå dette slutten. Vi ville ikke kalle dette den beste atletisk styrke steroid på grunn av andre alternativer, men hvis styrke er den eneste sanne bekymring det kan være en anstendig alternativ.

Da sitter vi igjen med kutte syklus, og du vil ikke finne Dianabol i slike planer for ofte. Noen konkurransedyktige kroppsbyggere vil bruke det tidlig i en kutte fase for å opprettholde fylde, og det vil gi lean vev beskyttelse; Det finnes imidlertid bedre alternativer. Ett problem med kutte syklus bruk kan være nivået av vann retensjon denne steroid kan gi, som normalt er det siste du ønsker når du kutter. Slik oppbevaring kan kontrolleres, og muligheten for denne steroid å opprettholde styrke kan verdsettes, men det er bedre alternativer.

Bivirkninger av Dianabol:

Det er flere mulige bivirkninger av Dianabol bruk. Dette er ikke den farligste Anabole steroid gjennom tidene, men det kan bære en rekke potensielle problemer. En sunn voksen mann kan administrere bivirkninger av Dianabol, men du må forstå dem og hvordan å bekjempe dem til å trekke dette av. For å oppnå vellykket tilskudd, Vi har brutt ned mulige bivirkninger av Dianabol i deres relaterte kategorier sammen med alt du trenger å vite.

Estrogenic kvaliteter dianabol


Dianabol er en relativt sterk estrogenic anabole steroider på grunn av moderat nivå av aromatase aktivitet den bærer. Mens dens aromatase aktivitet er bare moderat, denne konverteringen faktisk fører Methandrostenolone å bli konvertert til metylestradiol i stedet for østradiol, som er langt kraftigere enn østradiol. Dette kan gjøre bivirkninger som gynecomastia og vannretensjon svært mulig med denne steroid; faktisk kan de vises tilsynelatende over natten. Tungtvann oppbevaring kan også fremme høyt blodtrykk, som Dianabol er beryktet for å forårsake. Slike effekter kan kontrolleres, og når det gjelder høyt blodtrykk, er dette noe du må legge litt innsats i å sikre at ikke blir et problem.

For å bekjempe estrogenic bivirkninger av Dianabol, anti-østrogener er vanligvis anbefalt når supplere med denne steroid. Du har to valg i anti-østrogener, Selektiv østrogen reseptor modulatorer (SERM's) som Nolvadex (Tamoxifen Citrate) og Aromatase Inhibitors (AI)-er som Femara (Letrozole). SERM's kan være nok for noen menn og bør være ditt førstevalg hvis de kan få jobben gjort. Men, AI vil være langt mer effektiv som de vil direkte hemme aromatization og redusere serum østrogennivå. Dessverre, AI kan negativt påvirke kolesterol, som kan Dianabol, og når sammenføyd dette kan vise seg potensielt problematisk. Hvis en AI brukes kolesterolbehandling vil være en prioritet, og det vil være mulig. Men, SERM's, mens ikke alltid så effektiv vil faktisk fremme sunnere kolesterol nivåer på grunn av deres estrogenic som aktivitet i leveren.

Androgene kvaliteter dianabol


Dianabol er ikke en ekstremt androgene steroider, androgene har blitt strukturelt redusert, men androgene bivirkninger er fortsatt mulig. Slike bivirkninger av Dianabol bruk inkluderer akne, akselerert hårtap i de disponert for mannlig mønster baldness og kroppen hårvekst. De fleste menn bør ikke ha et problem med slike effekter, respons vil være den endelige diktatoren, men de fleste vil forbli klare. Selv om oddsen er i din favør, slike effekter er brakt videre av Methandrostenolone blir metabolisert av 5-alfa reduktase enzymet. Dette er det samme enzymet som er ansvarlig for reduksjon av testosteron til dihydrotestosteron, men den totale konverteringen her vil resultere i svært lave mengder dihydromethandrostenolone. Dette forteller oss 5-alfa reduktase hemmere som Finasteride som ofte brukes til å bekjempe androgene bivirkninger vil ha svært lite hvis noen innvirkning på Dianabol.

Til tross for sin redusert androgeneitet, Dianabol kan fremme virilisering symptomer hos kvinner. Slike symptomer inkluderer kroppshårvekst, en dypere vokalakkorder og klitorisforstørrelse. Det er mulig for noen kvinner å bruke denne steroid uten virilisering symptomer med ekstremt lave doser, men oddsen er ikke gunstig. De fleste alle kvinner bør velge anabole steroider med mindre oversette androgene aktivitet for å møte deres behov.

 

Kardiovaskulære effekter av Dianabol


Dianabol kan ha en uttalt negativ effekt på kolesterol. Dette inkluderer HDL kolesterol undertrykkelse og økninger i LDL kolesterol, og de totale endringene kan være betydelige. Det er mulig for totale kolesterolnivåer å forbli i et sunt område, men det er også mulig for denne sunne totale lesingen å være misvisende hvis HDL undertrykkes tungt. Administrere kolesterol under Dianabol bruk vil være svært viktig. Gjentatt bruk av denne steroid som med mange anabole steroider kan potensielt føre til plakk buildup i arteriene overtid. Det er også svært viktig å huske på meget mulig ekstra belastning på kolesterol brakt videre ved bruk av en AI når supplere med Dianabol som totale østrogen reduksjoner vil ha en negativ effekt. Igjen vil kolesterolvedlikehold være ekstremt viktig.

Som diskutert, Dianabol kan også spille en negativ rolle på blodtrykket, som kan kontrolleres ved å kontrollere vannretensjon i de fleste tilfeller. Når det gjelder blodtrykk og kolesterol problemer, den ultimate nøkkelen til suksess vil være din livsstil. Du bør ikke supplere med denne steroid hvis du allerede lider av høyt blodtrykk eller kolesterol. Hvis du er frisk nok til bruk, bør du sørge for at livsstilen din bidrar til vedlikeholdet. Dette bør inkludere et sunt kosthold som er rik på omega fettsyrer, rikelig med kardiovaskulær aktivitet og en unngåelse av enhver aktivitet som fremmer motsatt, negativ slutt. Riktig østrogen vedlikehold og kontroll vil også være viktig som østrogen spiller en viktig rolle i kolesterol ledelse. Ja, Det er mer enn mulig å supplere med Dianabol uten høyt blodtrykk og kolesterol, men du må sette i innsatsen.

Testosteron undertrykkelse med Dianabol


Alle anabole steroider undertrykke naturlig testosteronproduksjonen. Mens den totale frekvensen av undertrykkelse varierer fra en steroid til den neste, med Dianabol det er svært uttalt. Derfor, de fleste menn oppfordres til å inkludere noen form for eksogene testosteron med deres Dianabol bruk. Unnlatelse av å inkludere eksogene testosteron, uavhengig av genetikk eller rykter du har hørt vil føre til en lav testosteron tilstand. En slik tilstand kommer med en rekke mulige symptomer og er ekstremt usunn. Selv om symptomene ikke viser eller er moderate i beste fall, vil en lav nivå tilstand forbli en usunn en. Hvis du inkluderer eksogene testosteron, Dette problemet er løst som kroppen vil ha alle testosteron den trenger.

Når bruken av Dianabol er fullført og alle eksogene steroide hormoner har ryddet systemet, naturlig testosteron utvinning vil begynne igjen. Naturlig utvinning forutsetter ingen tidligere lav testosteron tilstand. Det forutsetter også ingen skade ble gjort på hypothalamus-hypofysen-Testicular-aksen (HPTA) på grunn av feil anabole steroider bruk. Mens naturlig utvinning vil begynne alene, vil det være sakte. Derfor, de fleste oppfordres til å implementere en Post Syklus Terapi (PCT) plan etter Anabole steroid bruk. En slik plan vil ofte omfatte SERMs Nolvadex og Clomid, og ofte ekstra HCG. Dette vil i stor økende hastighet på gjenopprettingsprosessen, samt den generelle effektiviteten. Det vil ikke returnere ditt naturlige testosteronnivå til normal på egen hånd, Hvis dette er noe du har blitt fortalt det er en myte. Men, Det vil sikre at du har nok testosteron for riktig kroppslig funksjon mens nivåene fortsetter å naturlig stige. Total utvinning vil fortsatt ta flere måneder, men dette vil kutte den totale tiden ned dramatisk og sikre en jevn utvinning.

 Hepatotoksisitet av Dianabol


Dianabol er en C17-alfa alkylated anabole steroider, og som et resultat, bærer en hepatotoxic natur. Frekvensen av hepatotoxicity kan variere sterkt fra en C17-aa steroid til den neste, og mens Dbol er langt fra den mest giftige, Vi kan ikke kalle det mild heller. Imidlertid bør den totale toksisiteten ikke føre til leverskade hvis ansvarlig bruk følges og leveren var sunn til å begynne med. Under bruk vil leverenzymverdier øke, men det er viktig å huske økninger i verdier ikke tilsvarer skade, men heller stress og potensiell skade. For å unngå skade, bør bruk begrenses til 6 ukers total bruk. Det bør også være minst 6 uker uten C17-aa bruk før du starter et nytt kurs. De fleste vil imidlertid ikke starte et nytt kurs før neste syklus.

For å gi beskyttelse, utover varighet av bruk anbefalinger er det flere punkter av hensyn. Når du bruker en C17-aa steroid som Dianabol, Det er ekstremt viktig at du unngå overflødig alkoholforbruk, som overflødig vil fremme enorm leveren stress. Faktisk er det ikke en dårlig idé å unngå all alkohol. Hvis det ikke er tiltalende, Husk alkohol er kanskje den mest anti-ytelse stoffet vi kan sette i kroppen vår, og ditt totale formål med Dianabol bruk er ytelse ekstrautstyr.

Utover alkohol, du bør også unngå over hele disken (OTC) medisiner når det er mulig. Mange OTC medisiner bære sterk lever natur, og i noen tilfeller, langt mer uttalt enn mange anabole steroider. Bruk bør begrenses til når det bare er absolutt nødvendig. Når alle C17-aa steroider har kommet til en slutt, lever detoxifiers kosttilskudd anbefales også.

Dianabol administrasjon:


Standard Dianabol doser vil variere enormt avhengig av erfaring og individuelle ønsker. Til tross for internett rykter og myte, en kvalitet Dbol tablett vil gi bemerkelsesverdige resultater med så lite som 15mg per dag. Men, de fleste vil være langt mer fornøyd med en 20-25mg per dag dosering. Husk, hver gang vi øker dosen, øker dette sannsynligheten for negative bivirkninger og gjør dem vanskeligere å kontrollere. Hvis en positiv opplevelse nytes i 20-25mg området, 30-35mg per dag kan forsøkes hvis ønskelig. 50mg per dag ville være neste steg opp, og det er en stor Dianabol dose, men håndterlig for den erfarne anabole steroid bruker. Mange trenger imidlertid ikke en slik dose. Høyere doser er ikke uvanlig i noen hardcore sirkler, Du kan lett finne noen tar opp til 100mg per dag, men slike doser kan ikke anbefales. Doser av denne art vil produsere bivirkninger og være vanskelig på helsen din. Selv om du kan kontrollere de visuelle bivirkningene med en slik dose, kan de interne effektene være en helt annen historie.

Dianabol bærer en halveringstid på 3-5 timer, og mange anbefaler ofte å dele den daglige dosen i 2-3 små doser per dag i et forsøk på å opprettholde topp blodnivåer. Men, selv med 3 like doser per dag, du vil fortsatt oppleve opp- og nedturer i blodnivåer. Videre vil det maksimale høyeste blodnivået være mye lavere enn det kunne ha vært hvis den totale doseringen ble tatt på en gang. Ved å ta den totale daglige dosen på en gang, vil dette gi deg et høyere toppnivå som du kan tid rundt treningen og maksimere under det avgjørende timingvinduet som følger trening. Uansett hvilken metode du velger, du vil finne Dianabol å produsere gode resultater.

Den endelige notatet på Dianabol administrasjon er når du skal ta det under en syklus. Det vanligste poenget med bruk er som en kick-start på en ny off-season masse få syklus. Dette vil gi den enkelte rask og bemerkelsesverdig gevinster tidlig mens langsommere injiserbare steroider bygger i deres system. Denne typen bruk vil også resultere i de mest dramatiske gevinster i vekt. Et annet alternativ til bruk er midt i syklusen i en periode ofte referert til som platå busting. Under en syklus vil du treffe en vegg og gevinsten vil bremse eller komme til en skrikende stopp. Vi presenterer Dianabol i denne fasen vil se deg bryte gjennom platået eller stikker punkt, og fremgangen vil fortsette. På grunn av hepatotoxicity av Dbol, og på grunn av det faktum at de fleste sykluser vil falle i 8-12 uke området, de fleste vil bare bruke Dianabol for en av disse formålene i løpet av en enkelt syklus. Men, i hardcore bodybuilding sykluser som ofte strekker seg godt forbi 12 uke, Det ville være mulig å implementere begge faser av bruk med nødvendige C17-aa pauser. Uavhengig av type bruk, dose eller timing tidsplan du bruker, du vil finne Dianabol stabler godt med alle anabole steroider. Men det bør ikke brukes med en annen C17-aa anabole steroider.

Tilgjengelighet av Dianabol:


Dianabol er en av de mest tilgjengelige anabole steroider på jorden. Du vil ikke finne en steroid leverandør som ikke bærer dette produktet. Dette inkluderer alle online steroider leverandører, og bør inkludere noen lokale gym forhandler. Som en ekstra bonus, Dette er en av de rimeligste steroider på jorden. Etterspørselen er høy, men det er også tilbud og konkurranse, og dette holder prisen nede. faktisk, Du kan enkelt kjøpe 1,000 5mg Britiske Dispensary Anabol tabletter, en av de vanligste og bemerkelsesverdige merkene på jorden for så lite som $100. Andre populære merker inkluderer russiske Dbol METAHAPOCTEHOROH av Akrikhin (Akpnxnh), Naposim av Terapia og Anahexia av Jinan Pharmaceuticals. Du vil også finne mange underjordiske laboratorier bære høy dose Dianabol kapsler. De fleste Dbol tabletter vil normalt bli funnet i 5mg og 10mg styrke, men kapsler er vanlig i 25-50mg styrke. Dessverre, mens det er noen gode kapsler, er mange av dem søppel. Stikker med tabletter er normalt den beste måten å gå, og de bør ikke koste så mye.

En siste notat om tilgjengeligheten av Dianabol, mens det er en rikelig mengde høy kvalitet Dbol, forfalskninger eksisterer. Å undersøke leverandøren din er viktig før du foretar et kjøp. Denne forskningen bør også omfatte å grave opp all informasjon om Dbol merkevare av ditt valg før du foretar et kjøp.

Kjøpe Dianabol Online 


Kjøpe Dianabol online er den enkleste måten å kjøpe steroidet, og langt den rimeligste. Mens en gym forhandler er praktisk, i de fleste tilfeller hans priser vil være mye høyere. De fleste gym forhandlere kjøper Dianabol online selv og deretter gi den videre til deg. Mens online kjøp er vanlig, Det kommer også med potensielle problemer. Du kan bli lurt, du kan kjøpe en lav klasse produkt eller du kan ende opp med en direkte forfalsket. Dette gjør det igjen viktig å undersøke leverandøren din. Det er imidlertid enda en bekymring som er langt større og vil ikke endres uansett hvor mye forskning du gjør. På steder som Norge og Danmark, kjøpe Dianabol uten resept er mot loven og et brudd på loven. I Norge, anabole steroider er klassifisert som Tidsplan III kontrollerte stoffer. Du må ha en resept for å lovlig kjøpe og har anabole steroider, og en resept vil bare bli gitt på grunnlag av hva som anses juridisk medisinsk behov. Selv om du kvalifiserer for en resept, du vil ikke motta en for Dianabol.

Lovene om anabole steroider kan variere sterkt avhengig av det aktuelle landet. Det er flere land som er like strenge som Norge. Samtidig, Det er mange land som er langt mildere når det gjelder anabole steroider. Uansett hvor du bor, er det viktig å forstå loven hvor du bor. Men hvis du leter etter høy kvalitet anabolics og du ønsker å garantere din juridiske sikkerhet, du oppfordres til å besøke sponsorer her på flexapotek.com. Sponsorene her på Flex Apotek kan lovlig gi deg høy kvalitet anabolics uten resept eller behov for juridisk bekymring.

bottom of page