top of page

Køb TLB RAD 150 i Danmark

TLB RAD 150.jpg

TLB RAD 150
120 kapsler koster 1000kr.  
240 kapsler koster 1800kr.  
480 kapsler koster 3400kr.

Kontakt vores sælger hjælp af den e-mail adresse nedenfor:

omegaapotek3@outlook.com

Beskrivelse
PARAPLY LABS SARM RAD-150 (TLB-150)
Umbrella Labs SARM Rad-150 er en kombination af de to mest effektive sarms RAD 140 og LGD. Hvad er forskellen? Især den anabolske aktivitet steg meget kraftigt, effekten af negative bivirkninger faldt og frem for alt faldt effekten på selve hormonproduktionen, da RAD 150 binder sig til AR (androgenreceptorer). Det viser således meget stærk anabolsk aktivitet.

Testolone er en af de mest alsidige SARM'er. Det kan hjælpe med at øge styrke, få masse, øge vene og hjælpe restitution.

I fitnessverdenen har Testolone vist sig at være en kraftfuld sarm, der er i stand til at opbygge muskelmasse og samtidig opretholde et lavt fedtindhold. Samtidig har det stor betydning for styrkeudviklingen (hvis alt matcher kost og træningsmetoden). .
I fitnessmiljøet er brugerne ofte enige om, at Testolone har en positiv effekt på motivationen og engagementet i træningen.
Den person, for hvem magtudvikling er hovedmålet, bør bestemt vælge netop denne sarm.
Testolone blev og er hovedsageligt udviklet til to mulige medicinske anvendelser. Den første er at afværge muskelatrofi hos patienter, der lider af skade eller sygdom. Den anden medicinske ansøgning antyder, at det kunne være et lovende stof i kampen mod brystkræft.

Fordele ved PARAPLY LABS SARM RAD
Mere anabolsk end testosteron
Sikrer vækst af muskelmasse og styrke
Forholdet mellem anabolske steroider og androgen på 90: 1
Øger libido og seksuel ydeevne
Reducerer kropsfedt
Giver hurtig muskelrestitution
Et sikrere alternativ til stærke anabolske steroider
Minimale androgene bivirkninger såsom skaldethed hos mænd
Sammensætning:
20 mg/ml RAD 150 (CAS-nummer: 1182367-47-0)

Brug:
Pakken indeholder 30 ml flydende RAD 150-opløsning og holder i cirka en måned ved den anbefalede dosis. Den daglige dosis (ca. 1 ml opløsning) tages med den nødvendige mængde vand. Øget dosis anbefales generelt ikke. En læge bør konsulteres, før dosis justeres. Producenten er ikke ansvarlig for helbredskomplikationer forårsaget af overdosering.

Anbefalet dosering af RAD 150:
Men mænd 10 til 20 mg om dagen kan også øges til et niveau på omkring 30 mg efter nogen tid. Kvinder 5 til 10 mg dagligt. Afhængigt af dosis har dette stof den effekt, at det begrænser ens egen testosteronproduktion. Derfor anbefales det at lukke brugscyklussen med den såkaldte "cyklusterapi" for at genoprette den oprindelige sundhedstilstand - den såkaldte PCT.

Advarsel:
SARM'er kan generelt kun bruges til videnskabelige formål og er derfor ikke et kosttilskud eller medicin. Al information på denne hjemmeside er afledt af videnskabelige undersøgelser og er ikke ment som en vejledning, men angiver blot de videnskabeligt beviste virkninger af disse produkter. Alle tekster fungerer kun på et hypotetisk niveau.

bottom of page