top of page

Køb Testolone RAD 140 i Danmark

RAD140.jpg

Testolone RAD 140 
120 kapsler koster 1000kr.  
240 kapsler koster 1800kr.  
480 kapsler koster 3400kr.

Kontakt vores sælger hjælp af den e-mail adresse nedenfor:

omegaapotek3@outlook.com

RAD 140, også kendt som Testolone, er en selektiv androgenreceptormodulator (eller SARM for kort), der blev udviklet som et alternativ til anabolske steroider for at hjælpe med at forhindre muskelsvind hos kræftpatienter.

Tanken var, at hvis Radius Health Inc. kunne designe et mere sikkert alternativ til anabolske steroider, som kunne hjælpe kræftpatienter, der lider af muskeltab, ville det være et mirakelmiddel til at hjælpe syge og syge.

Men meget hurtigt opdagede forskere, at disse forbindelser ikke kun var et sikkert alternativ til anabolske steroider, men at de var sammenlignelige med steroider uden bivirkninger.

Bodybuildere indså meget hurtigt, at dette "kræftpatient-lægemiddel" kunne bruges til massivt at forbedre sportspræstationer og atletisk præstation, fremskynde fedttab og hjælpe med at pakke på mager kropsmasse, alt sammen med næsten ingen konventionelle bivirkninger, som steroider typisk har.

For at sige det lige ud, kort efter RAD 140 Testolone blev udviklet og undersøgt, indså bodybuildere over hele verden, at det dybest set var "lovlige steroider" med næsten ingen bivirkninger, og begyndte at bruge det.

RAD 140 Dosering
Seneste og seneste nyheder på NDTV
Fotokredit: Reckonsoft

Mens teknisk RAD140 ikke er godkendt til human behandling endnu, så der er ingen klinisk godkendt RAD 140 Testolon dosering, har de fleste bodybuildere meget gode resultater ved at tage kun 10mg/dag eller mere.

De anabolske effekter af SARM RAD 140 er kraftige, så meget, at World dopingagenturet har forbudt alle atleter at tage Testolone under konkurrence, så du ikke behøver at tage en super høj dosis for at se de muskelopbyggende effekter.

Faktisk, ifølge den prækliniske karakterisering og data, er RAD 140 Testolone 99% så stærk som ren testosteron, men har kun 1% af bivirkningerne. Så dosis behøver ikke at være så høj.

Her er de generelle retningslinjer for RAD 140-dosering til bodybuilding:

Begynderdosis: 10 mg/dag
Mellemdosis: 15 mg/dag
Avanceret dosis: 20 mg/dag
Ved blot at bruge en begynderdosis af denne selektive androgenreceptormodulator RAD140 kan man forvente at pakke omkring 10-20 pund muskler på kun 3 måneder, kombineret med træning og slankekure.

Husk, at Testolone ikke er FDA-godkendt til konsum endnu, men det har ikke stoppet tusindvis af bodybuildere fra at købe det sikkert online og have fantastiske RAD 140 resultater.

bottom of page