top of page

Køb Rivotril 2mg i Danmark

Rivotril 2mg.jpg

Rivotril 2mg

100 stk koster 1300kr.
200 stk  koster 2400kr.
500 stk  koster 5500kr.

Kontakt vores sælger hjælp af den e-mail adresse nedenfor:​

 

boltonnaya@gmail.com

Rivotril 2mg er et lægemiddel, der indeholder hovedingrediensen Clonazepam med virkningen af behandling af neurologiske sygdomme. Den følgende artikel vil introducere dig til nogle oplysninger og instruktioner til brug af dette lægemiddel.


1. Hvad er Rivotril 2mg?

Rivotril 2mg er et lægemiddel fremstillet med den vigtigste aktive ingrediens er Clonazepam med en styrke på 2mg og ledsaget af andre hjælpestoffer lige nok til en tablet.
Virkningsmekanisme af lægemidlet gennem dets evne til at hæmme GABA-medieret postsynaptisk. Adskillige dyreforsøg og humane EEG'er har vist, at clonazepam indeholdt i rivotril hjælper med at reducere overaktive hjernebølger hos patienter med epilepsi.
Aktiv ingrediens Clonazepam kan absorberes fuldstændigt hurtigt efter oral administration. Maksimal plasmakoncentration nås 1-4 timer efter oral administration, og biotilgængeligheden er op til 90%. Plasmabindingskapaciteten af Rivotril er 85 %, og Clonazepam udskilles i modermælk gennem placenta.

 

2. Hvad er virkningerne af Rivotril 2mg?

Hvad gør Rivotril 2mg? Rivotril tilhører gruppen af benzodiazepiner med beroligende, antikonvulsive, anxiolytiske og muskelafslappende egenskaber. Derudover hjælper stoffet også med at forbedre ubalancen af neurotransmittere til behandling af visse typer epilepsi, herunder Lennox-Gastaut syndrom, fravær af bevidsthed eller panik og angstlidelser hos voksne og børn.
 

3. Instruktioner i brug af Rivotril 2mg

Lægemidlet tages oralt på ethvert tidspunkt af dagen uanset tilstedeværelsen af mad. Afhængigt af sygdommen og patientens egenskaber vil lægen ordinere den passende dosis. Referencedoser er angivet som følger:
3.1. Epilepsi for voksne:
Brug startdosis er 1 mg, ældre kan reducere til 0,5 mg, den maksimale dosis er 1,5 mg / dag fordelt på 3 gange / dag. Kan stige til ca. 0,5-1 mg hver 3. dag, indtil anfald er kontrolleret. Vedligeholdelsesdosis er i intervallet 4-8 mg/dag fordelt på 3 gange/dag. Den maksimalt tilladte dosis er 20 mg/dag. Børn og små børn
Start med en dosis på 0,01 - 0,03 mg/kg/dag, fordelt på 3 gange. Forøg dosis til ikke mere end 0,25-0,5 mg/dag hver 3. dag. Vedligeholdelsesdosis: 0,1-0,2 mg/kg/dag, fordelt på 3 gange. Den maksimalt tilladte dosis er op til 0,2 mg/kg/dag.

 

3.2.Personer med panikangst voksne
Start med en dosis på 0,25 mg/gang, tag 2 gange/dag. Dosis kan øges til 1 mg/dag hver 3. dag. Når behandlingen stoppes, er det nødvendigt at reducere dosis gradvist hver 3. dag, reducere 0,125 mg, indtil den er helt stoppet.

 

4. Kontraindikationer af Rivotril 2mg

Rivotril 2mg er kontraindiceret i følgende tilfælde:
Patienter med en historie med overfølsomhed over for nogen af benzodiazepinkomponenterne i lægemidlet Personer med leversygdom eller akut vinkel-lukkende glaukom.

bottom of page