top of page

Køb Ostarin MK-2866 i Danmark

MK-2866.jpg

Ostarin MK-2866
120 kapsler koster 1000kr.  
240 kapsler koster 1800kr.  
480 kapsler koster 3400kr.

Kontakt vores sælger hjælp af den e-mail adresse nedenfor:

omegaapotek3@outlook.com

Ostarine er en af de bedst kendte SARM'er og bruges til at øge slank kropsmasse og forbedre den fysiske funktion i bodybuilding. Ostarine fordele og bivirkninger er blevet rapporteret, men er stadig ikke fuldt ud forstået af alle individer, der starter en cyklus. Her ser vi på at optrevle nogle af fakta og misforståelser omkring Ostarine, så det kan bruges med succes og uden negative virkninger.

Hvad er ostarine?


Ostarine (som nogle gange sælges under andre navne såsom MK-2866 eller Enobosarm) er en selektiv androgenreceptormodulator (SARM). SARM'er er kosttilskud designet til at virke specifikt på androgenreceptorer, som navnet antyder. Fordelen ved dette er, at effekter vil blive udstillet de steder, brugeren ønsker dem - muskler og knogler, med begrænsede bivirkninger på andre dele af kroppen.

Ostarine er en af de mest velundersøgte og mest populære SARM'er på markedet. På dette tidspunkt har GTx (som har udviklet SARM) udført over 8 kliniske forsøg på MK-2866 på omkring 600 hundrede forsøgspersoner. Siden begyndelsen af 2000'erne har opdagelserne om Ostarine ført til, at det er blevet brugt i bodybuilding.

Det anbefales almindeligvis til førstegangsbrugere for at være mildere og mindre i bivirkninger end andre SARM'er. Hvis en kvinde skulle se på at gå ned ad SARM-ruten, ville meget lav dosis ostarine være den smarteste mulighed.

Hvad gør ostarine ved kroppen?
Som alle SARM'er er Ostarine en syntetisk ligand, der virker ved at binde sig til androgenreceptorer (AR'er) i kroppen. Det betyder, at i modsætning til anabolske steroider er dets anabolske virkninger vævsselektive. Ved binding til disse receptorer kan ostarine medføre accelereret muskelvækst, øget atletik og øget knogletæthed.

Ostarine er blevet undersøgt af medicinalfirmaet GTx, Inc. til anvendelser, herunder at vende osteoporose og knogletab. Det har evnen til at hjælpe med at forhindre muskeltab (kakeksi), muskelsvind og generel dystrofi, tilstande set hos cancerpatienter.

I atletiske populationer, såsom i bodybuildere, er disse fordele blevet taget i sammenhæng med at opnå maksimal skeletmuskulatur.

Hvad bruges Ostarine til?
Uden for forskningen bruges ostarine som et præstations-/fysikøgende lægemiddel under en række omstændigheder. Ostarine er utrolig alsidig og kan stables for at støtte muskelopbygning eller vægttabsmål. Ostarine er også fantastisk til at hjælpe med at bevare hårdt tjente muskler, når du har et hårdt kalorieunderskud.

Vi vil gå ind på stablingsmuligheder senere i denne guide!

Ostarine MK 2866 fordele og bivirkninger gennemgået for 2021
SARMs anses for at være mildere, både i deres positive og negative virkninger, til anabolske steroider eller endda prohormoner. Det betyder, at resultaterne (såsom hastigheden af muskeltilvækst) vil være mindre udtalte, men det samme bør graden af bivirkninger. Dette er ikke at sige, at SARM'er såsom Ostarine er helt uden risiko.

Ostarine fordele
Fordelene ved ostarine er blevet sammenlignet med anabolske steroider. Ostarine har en høj oral biotilgængelighed, hvilket gør det til en foretrukken mulighed for mange, der ikke er komfortable eller selvsikre med selvinjektion. Ostarine har vist evnen til at øge muskelmassen og reducere fedtmassen samtidigt (gensammensætning).

Øget muskelmasse
Øget knogletæthed
Tilsyneladende nedsat kropsfedt fra forbedret kropssammensætning
Styrke og præstationsgevinster
Forbedret restitution
Ostarine bivirkninger og farer
Kan have en negativ indvirkning på lipider (HDL- og LDL-niveauer)
Leverskade/toksicitet
Undertrykkelse af naturlige testosteronniveauer
Øget østrogenomdannelse
For at beskytte mod potentielle negative resultater vil vi råde dig til at være lige så omhyggelig med sundhedsstøtte, som du ville bruge et steroid eller prohormon. Nøgle fokusområder ville være lever og kolesterol. Ingredienser såsom krillolie, CoQ10 og TUDCA ville være en god start på din sundhedsstak! Der er også en række formler på markedet, såsom Med Kit, som kan sætte kryds ved mange vigtige kasser.

Undertrykkelse af testosteron synes at blive mere tydelig, efterhånden som højere doser ostarine bruges. Uanset hvad, vil vi anbefale at køre en PCT mellem cyklusser, hvis du ikke kan få adgang til blodprøver, der vil bekræfte testosteron- og østrogenstatus. Grundlaget for dette bør være en naturlig testosteron booster såsom Activate Xtreme, for at kickstarte din egen endogene produktion af testosteron. Hvis østrogenrelaterede bivirkninger er et problem, kan en aromatasehæmmer såsom Alchemy tilføjes til PCT-stakken.

Ostarine gennemgår stadig kliniske forsøg, så vi forventer at lære mere om det i de kommende år. Som det står, er ostarine Ostarine betragtes som et forsøgslægemiddel, der endnu ikke er blevet godkendt af US Food and Drug Administration (FDA) og er forbudt til brug i testet sport af World Anti-Doping Agency (WADA), så behold dette i tankerne, hvis du er en konkurrenceatlet.

Ostarine dosering: hvor meget MK 2866 skal man tage
De fleste mærker vil sælge ostarine i 5-10 mg kapsler.

Til bulking vil vi anbefale at starte med 20 mg og ved skæring starte med 10-15 mg. Fusion Supp

bottom of page