top of page

Køb Lyrica 300mg i Danmark

Lyrica 2.jpg

Lyrica 300mg

100 piller koster 1300kr.
200 piller koster 2400kr.
500 piller koster 5500kr.

Kontakt os for at købe dette produkt eller for at få mere information om Adderall via e-mail-adressen nedenfor:

omegaapotek3@outlook.com

Lyrica (pregabalin) bruges til at behandle forskellige nerverelaterede smertelidelser hos voksne på 18 år og ældre samt en bestemt type epilepsi hos patienter fra en måned og derover.

Disse omfatter:

fibromyalgi
nervesmerter forbundet med diabetisk neuropati
nervesmerter fra helvedesild (postherpetisk neuralgi)
nervesmerter fra rygmarvsskade
som en supplerende behandling for partielle anfald (epilepsi)
Nerverelaterede smertesyndromer
Lyrica menes at hjælpe med at "dæmpe" smerte under visse tilstande ved at berolige de overaktive nerver. Forskningsundersøgelser i dyr tyder på, at Lyrica reducerer "ekstra" elektriske signaler eller beskeder, der udsendes af overaktive nerver. Smertelindring med Lyrica til nervesmerter kan begynde efter en uges behandling for nogle patienter.

Fibromyalgi
Fibromyalgi menes at skyldes overaktive nerver, der sender beskeder gennem kroppen, der forårsager følelser som smerte og ømhed. Smerter kan forekomme over hele kroppen, men kan ramme nakke og skuldre. Tryk kan føre til smerte. Symptomerne kan svinge. Smertelindring med Lyrica til fibromyalgi kan begynde inden for en uge for nogle patienter.

Diabetisk nervesmerter (diabetisk neuropati)
Diabetisk nervesmerter (diabetisk neuropati) skyldes høje blodsukkerniveauer hos patienter med diabetes. Det opstår ofte i ben og fødder. Symptomer kan omfatte smerter og følelsesløshed i fødder og lemmer samt problemer med fordøjelsen, hjertet eller urinvejssystemet. Skaden er permanent, men symptomer kan komme og gå. Smertelindring med Lyrica til diabetiske nervesmerter kan starte allerede i den første uge for nogle patienter. Lyrica CR kan også bruges til at behandle diabetiske nervesmerter.

Postherpetisk neuralgi
Postherpetisk neuralgi forekommer hos omkring 20 % (1 ud af 5) af mennesker, der får helvedesild. Den nerve smerte, der kan opstå efter helvedesild, kan være alvorlig og langvarig. Helvedesild forårsager smertefulde væskefyldte blærer på din hud og skyldes aktiveringen af en virus, der forbliver i dine nerver efter et tilfælde af skoldkopper. Smerten kan variere fra mild til svær. Lyrica CR kan også bruges til at behandle smerter efter helvedesild.

Rygmarvsskader
Rygmarvsskader kan resultere i smerter, der kan begynde år efter en skade. Smerten kan opstå på skadestedet, under skadestedet eller andre steder i kroppen. Symptomerne kan omfatte brændende, stikkende smerter, følelsesløshed, snurren og skarpe elektrisk-lignende smerter.

Epilepsi: Tillægsbehandling til partielle anfald
Epilepsi: Den første FDA-godkendelse af Lyrica var i 2004 til behandling af epilepsi. Det bruges specifikt som en tilføjelsesbehandling til andre lægemidler til behandling af partielle anfald hos patienter en måned og ældre.

Lyrica virker ved at bremse impulser i hjernen, der forårsager anfald. Unormal elektrisk nerveaktivitet i hjernen udløser et anfald. Når den elektriske aktivitet er begrænset til kun én del af hjernen, er det kendt som et partielt anfald.

bottom of page