top of page

Køb Ibutamoren MK-677 i Danmark

MK-677.jpg

Ibutamoren MK-677
120 kapsler koster 1000kr.  
240 kapsler koster 1800kr.  
480 kapsler koster 3400kr.

Kontakt vores sælger hjælp af den e-mail adresse nedenfor:

omegaapotek3@outlook.com

HVAD ER MK-677 (IBUTAMOREN)?
MK-677 (også kendt som ibutamoren), fremmer udskillelsen af væksthormonet (GH) og øger insulinlignende vækstfaktor 1 (IGF-1). Ibutamoren øger væksthormonniveauet ved at efterligne virkningen af hormonet ghrelin og binde sig til en af ghrelinreceptorerne (GHSR) i hjernen.

Aktiveret GHSR stimulerer frigivelse af væksthormon fra hjernen. Kliniske undersøgelser beskriver kun virkningerne ibutamoren har på appetitten, og som forventet øger ibutamoren den, ligesom ghrelin. GHSR findes i hjerneområder, der styrer appetit, nydelse, humør, biologiske rytmer, hukommelse og kognition.

Derfor kan vi forvente, at ibutamoren også kan påvirke disse funktioner. Det øger væksthormonniveauet med ringe eller ingen stigning i andre hormoner, såsom kortisol. Kortisol undertrykker immunsystemet, reducerer sårheling og forringer indlæring og hukommelse, og det er normalt ikke godt at have dette hormon forhøjet.

MK-677 FORDELE OG RESULTATER
Fordelene ved MK-677 inkluderer muskelopbygning, en reduktion i muskelsvind, bedre knogletæthed, forbedret søvn og anti-aging egenskaber. Det kan også have nootropiske virkninger, og det kan være gavnligt til behandling af væksthormonmangler. Læs videre for at få et mere dybdegående kig på disse fordele.

Hjælper med at opbygge muskler
Ibutamoren bruges ofte som et anabolsk stof for at øge slank kropsmasse. Det er oralt aktivt og kan tages en gang om dagen. MK-677 stimulerer væksthormon og IGF-1, som hver især bidrager væsentligt til at opretholde slank kropsmasse. Væksthormon menes af mange at stimulere en stigning i muskelstørrelse og styrke, og MK-677's evne til at øge væksthormonproduktionen gør det til et populært valg.

En undersøgelse, der undersøgte 60-årige, indikerede, at injektioner for at stimulere væksthormoner førte til øget styrke i lårmusklerne. Når det kommer til MK-677, der stimulerer muskelvækst, vil dets resultater variere fra person til person afhængigt af deres træningsregime, og om de har nogen sundhedsmæssige forhold.

I en anden undersøgelse af 24 overvægtige mænd øgede en to-måneders behandling med ibutamoren magert masse og forbigående øget basal metabolic rate (BMR)

Midaldrende mand laver push-ups
Reducerer muskelsvind
MK-677 har i nyere undersøgelser vist sig at lindre muskelsvind, der kan være forårsaget af et fald i protein i en persons kost. I en undersøgelse blev en gruppe raske unge voksne testet for at bestemme, om MK-677 kunne vende proteinkatabolisme, og resultaterne viste sig at være ret positive. Som følge heraf er MK-677 teoretiseret til muligvis at være en effektiv behandling for personer, der lider af kataboliske tilstande.

Lær mere om væksthormonbehandling.

Øger knogletætheden
Adskillige undersøgelser har indikeret, at langvarig brug af MK-677 kan have enorme resultater i at øge knogletætheden. Dette fund kan gavne flere befolkningsgrupper, herunder overvægtige personer, ældre voksne og kvinder med overgangsalderen. Disse forskellige populationer kan have skadelige helbredsproblemer på grund af lav knoglemineraltæthed, og MK-677 har vist sig at være en effektiv behandling for mange af dem.

Hos 24 raske overvægtige mandlige frivillige øgede ibutamoren knogleomsætningen.

Hos 187 ældre voksne (65 år eller ældre) øgede ibutamoren knogleopbygningen, målt ved osteocalcin, en markør for knogleomsætning i flere undersøgelser.

I en undersøgelse med 292 postmenopausale kvinder øgede ibutamoren knoglemineraltætheden, hvilket hjælper med at øge knoglestyrken og forhindre osteoporose.

De grupper af mennesker, der tjener til at drage fordel af MK-677's evne til at øge knogletætheden, skal undersøge muligheden for eventuelle langsigtede bivirkninger, da stigninger i knogletætheden typisk tager mere end et års brug.

Forbedrer søvn
Da væksthormon er kendt for at hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten, er det almindeligt antaget, at Ibutamoren Mesylate kan hjælpe med søvnkvaliteten, da det stimulerer produktionen af væksthormon.

En undersøgelse viste, at hos både yngre og ældre forsøgspersoner forbedrede ibutamoren søvnkvaliteten og REM (hurtige øjenbevægelser) søvnvarighed.

Bortset fra videnskabelige undersøgelser har der været mange rapporter om subjektive forbedringer i søvnkvalitet.

Bekæmper aldring og kan øge levetiden
Som det ses med andre hormoner i kroppen, begynder væksthormon naturligt at falde konstant, når en vis alder er ramt. Personer, der bliver ældre, kan drage fordel af at tage MK 677, da væksthormon og IGF-1 vil blive øget i kroppen med dets forbrug. Aldrende personer, der tager MK 677, kan forbedre deres overordnede hormonprofiler, da de giver deres faldende GH-niveauer (væksthormonniveauer) et boost.

I en undersøgelse med 65 ældre mænd og kvinder øgede daglige ibutamoren GH- og IGF-1-niveauer til niveauerne for raske unge voksne uden alvorlige bivirkninger.

I en anden undersøgelse med 24 overvægtige mænd foryngede ibutamoren væksthormonprofilen.

bottom of page