top of page

Köp Trenbolon Acetat 100 mg / 10 ml i Sverige

trenbolone-acetate-injection.jpg

Trenbolon Acetat 100 mg / 10 ml

5 flaskor koster 1300 kr
10 flaskor koster 2400 kr

20 flaskor koster 4600 kr

50 flaskor koster 11500 kr

 

Kontakt oss for å kjøpe dette produktet eller for å få mer informasjon om Trenbolone Acetate via e-postadressen nedenfor:

sosopiller@outlook.com

Om trenbolon (trenbolon acetat)


Läkemedlet Trenbolone är utan tvekan den mest kraftfulla injicerbara anabola steroiden som köpts av medlemmar av flexapotek.com för att få muskler. Läkemedlets fullständiga egenskaper är dock inte alltid helt förstådda. Den här profilen skiljer fakta från fiktion och hjälper Flex Pharmacy-köpare att avgöra om Trenbolone är rätt för dem.

 

Trenbolon liknar den mycket populära steroid nandrolon, genom att de båda är 19- eller steroider, vilket innebär att en testosteronmolekyl har ändrats till 19: e position för att ge oss en ny förening. Till skillnad från Nandrolone men Trenbolone är en utmärkt massa och härdande läkemedel med de flesta vinster är muskelfiber, med minimal vätskeretention. Den har en otrolig anabolisk (muskelbyggande) poäng på 500. När du jämför den med testosteron, som i sig är en kraftfull massbyggare, och har en anabola poäng på 100 kan du börja förstå muskeltillväxtpotential trenbolon. Vad gör Trenbolone så anabola? Många faktorer spelar in. Trenbolon ökar kraftigt nivån av extremt anabola hormonet IGF-1 i muskelvävnad. Och det är värt att notera att nivån av IGF-1 i muskler inte bara ökar mer än två gånger, utan också att muskelsatellitceller (celler som reparerar skadad muskel) blir mer känsliga för IGF-1 och andra tillväxtfaktorer (3 ). Mängden DNA per muskelcell kan också ökas avsevärt.

Trenbolon har också en mycket stark bindningsaffinitet för androgenreceptorn (A.R), som binder mycket starkare än testosteron. Detta är viktigt eftersom ju starkare en steroid binder till androgenreceptorn desto bättre fungerar steroiden för att aktivera A.R.-beroende muskeltillväxtmekanismer. Det finns också starka bevis för att föreningar som binder mycket tätt till androgenreceptorn också hjälper till med fettförlust. Tänk på det som receptorer som låser och androgen är som olika nycklar, med vissa nycklar (androgen) som öppnar (bindar) lås (receptorer) mycket bättre än andra. Detta är inte att säga att AR-bindning är det sista ordet om en steroid effektivitet. Anadrol har ingen mätbar bindning till AR, och vi vet alla hur potent Anadrol är för massbyggnad.

 

Trenbolon ökar kväveretentionen i muskelvävnad. Detta är anmärkningsvärt eftersom kväveretention är en stark indikator på hur anabola ämnen är. Det finns dock otroligt många byggnadseffekter som inte slutar där. Trenbolon har förmågan att binda till receptorerna i anti-anabola (muskelförstörande) glukokortikoidhormoner. Detta kan också ha effekten av att hämma det kataboliska (muskelförstörande) hormonet kortisol.

En annan men ändå fantastisk egenskap som måste noteras är dess förmåga att förbättra fodereffektiviteten och mineralabsorptionen hos djur med tanke på ämnet. För att hjälpa dig att förstå vad detta betyder för dig är fodereffektivitet ett mått på hur mycket av en djurdiet som omvandlas till kött, och ju mer mat det tar att producera det köttet, desto lägre blir effektiviteten. Omvänt, ju mindre mat som krävs för att producera kött, desto högre effektivitet och väl får du idén. Djur som fått Trenbolone fick hög kvalitet utan att få kostjusteringen, vilket förbättrade fodereffektiviteten. Att hitta nya föreningar som kan förbättra fodereffektiviteten är en biljon dollarindustri och har gett upphov till många näringsmässiga framsteg i kroppsbyggnadsvärlden under de senaste decennierna (CLA, Whey Protein och HMB är föreningar som kommer att tänka på först introducerade av boskapsindustrin). Vad betyder detta för den hårda träningsidrottsman? Maten du äter kommer att användas bättre för att bygga magra muskler, och vitaminer och mineraler absorberas också bättre vilket kan hålla dig friskare under cykeln.


Tränare 75

Trenbolon är också ett mycket androgent hormon jämfört med testosteron, som har ett androgen förhållande på 100; Trenbolonets androgena förhållande är häpnadsväckande 500. Mycket androgena steroider värderas för deras effekter på styrka såväl som för att förändra östrogen / androgen-förhållandet, vilket minskar vatten och tar huden. Som om rapporten om trenbolon inte var tillräckligt bra, blir den bättre; Trenbolon är exceptionellt bra som fettförlustmedel. En anledning till detta är dess kraftfulla effekt på näringspartitioner. Det är lite känt faktum att androgenreceptorer finns i såväl fettceller som muskelceller, androgener verkar direkt på A.R i fettceller för att påverka fettförbränning. Ju starkare androgenen binder till A.R., desto högre är den lipolytiska (fettförbränning) effekten på fettvävnad (fett). Eftersom vissa steroider till och med ökar antalet A.R i muskler och fett skulle denna fettförlusteffekt förstärkas med samtidig användning av andra föreningar, såsom testosteron.

Trenbolon främjar produktionen av röda blodkroppar och ökar frekvensen av glykogenpåfyllning, vilket förbättrar återhämtningen avsevärt. Liksom nästan alla steroider är effekterna dosberoende med högre doser som har störst effekt på kroppssammansättning och styrka. Mentala förändringar är en ökänd biverkning av användning av trenbolon, androgener ökar kemikalier i hjärnan som främjar aggressivt beteende, vilket kan vara till nytta för vissa idrottare som vill förbättra hastighet och kraft.

 

Trenbolonens kemiska struktur gör att den är resistent mot aromatiseringsenzym (omvandling till östrogen), vilket innebär att ingen procentandel av Trenbolon kommer att omvandlas till östrogen. Trenbolonadministration skulle inte främja östrogena biverkningar som tillväxt av bröstvävnad hos män (gynekomasti, tikbröst) påskyndad fettökning, minskad fettnedbrytning och vattenretention. Trenbolon är också resistent mot 5-alfa-reduktasenzymet. Detta enzym reducerar vissa steroidhormoner till en mer androgen form, i detta fall men detta spelar ingen roll. Trenbolon har ett androgen förhållande på 500. Det kan lätt orsaka ogynnsamma androgena biverkningar hos personer som är benägna att håravfall, prostataförstoring, fet hud och akne. Tyvärr finns inte Trenbolones potentiella negativa biverkningar. Trenbolon är också ett känt progestin: det binder till receptorn för det kvinnliga könshormonet progesteron (med cirka 60% av det faktiska styrkan progesteron). Hos känsliga människor kan detta leda till uppblåsthet och brösttillväxt ännu värre, Trenbolonaktiv metabolit 17beta-trenbolon har en bindande affinitet till progesteronreceptorn (PgR) som faktiskt är större än progesteron i sig. Du behöver inte få panik men antiöstrogener letrzol eller fulvestrant kan sänka progesteronnivåerna och bekämpa vissa progesteniska sidor. Användningen av en 19-eller förening som trenbolon ökar också prolaktin &. bromokriptin eller kabergolin rekommenderas ofta för att sänka prolatinnivåerna. Testikulär atrofi (krympta bollar) kan också förekomma; HCG som används tillfälligt genom en cykel kan förhindra detta. Det är också klokt för tränaranvändare att noggrant övervaka kolesterolnivåer, samt njurfunktion och leverenzymer, eftersom tränaren har potential att påverka alla dessa funktioner negativt. Finaplix, som är ett kraftfullt progestin, kommer också att stänga av den naturliga testosteronproduktionen som till och med en relativt liten dos och hålla testosteronnivåerna undertryckta under en längre tid, vilket kan sänka libido och orsaka erektil dysfunktion (fin kuk). Det är viktigt att du alltid staplar Finaplix med testosteron.

Acetatester är en mycket kortkedjig ester fäst vid Finaplix-molekylen. Det har en aktiv livslängd på 2-3 dagar, men att hålla blodnivåerna av trenbolon förhöjda och stabila, rekommenderas ofta dagliga injektioner. Acetatester ger en snabb och hög koncentration av hormonet som är fördelaktigt för dem som söker snabba vinster, i kombination med en snabb rensningstid.

Acetatester kan avbrytas vid början av oönskade biverkningar.

 

Nu när egenskaperna hos trenbolonacetat har förklarats kan vi bättre förstå hur man använder det för att maximera fördelarna. Bevis tyder på att Finaplix, när den staplas med östrogen, främjar mer viktökning som Trenbolone ensam, nu säger jag inte att du ska få någon preventivmedel med tränare, men tillsatsen av aromatiserande oraler som Dianabol och ett långt esterat testosteron som Cypionate eller Enanthate skulle ge stora vinster i en bulking cykel. För en klippcykel är Finaplix det bästa valet du har; Trenbolonens kraftfulla effekt på näringsstängning gör det möjligt för en användare att begränsa kalorier och förbli i ett tillstånd av positiv kvävebalans (kommer du ihåg vad det betyder?). Kortisolreducerande effekt och bindning till glukokortikoidreceptorn kommer kraftigt att minska de kataboliska effekterna av hård bantning och stora mängder hjärt och för att inte tala om att Finaplix själv kan bränna fett (på grund av dess starka AR-bindning). Ett bra val att stapla med en tränare i en klippcykel är Winstrol. Winstrol har låg bindningsaffinitet för AR och kommer därför att verka i din kropp på mycket olika sätt än att träna (dvs i icke-receptormedierad verkan). Dessutom är Winstrol ett DHT-baserat läkemedel och tränaren är en 19-nor & kastar in lite testosteron (prop) och du kommer att ha en skärcykel som gynnar alla 3 stora familjer av anabola steroider (testosteron, 19-eller, och DHT), liksom mycket olika AR-bindande affiniteter och verkningsmekanismer.

 

Ironiskt nog, även om Trenbolone (Coach) är ett utmärkt läkemedel för tävlingsförberedelser, sänker det sköldkörtelnivåerna (23), och detta ökar prolaktin. Jag rekommenderar att du tar T3 (25mcgs / dag) med din tränare för att undvika att höja prolaktin för mycket via den här vägen.

 

Detta läkemedel är också ett dåligt val för idrottare som är beroende av hjärt-kondition för att utöva en sport. Trenbolon (Coach), anekdotiskt minst, minskar många idrottares förmåga att upprätthålla höga uthållighetsnivåer. Tyvärr gör detta Coach till ett dåligt val för många.

Som nu är den huvudsakliga källan till trenbolon från implantat för nötkreatur som omvandlas till en injicerbar eller depåförening, från pulver och naturligtvis Underground Labs. "Hembryggning" pulver eller nötkreaturimplantat verkar vara den föredragna metoden för att erhålla injicerbart Trenbolonacetat, eftersom användaren skulle ha mycket mer kontroll över läkemedlets styrka och sterilitet.

 

köp Trenbolon acetat online i Sverige

 

 

 De som köper Trenbolonacetat online kommer att finna att detta är det enklaste och billigaste sättet att göra ett köp. Om du gör ett köp från din lokala gymhandlare kostar det normalt lite mer. De flesta av de stora Internetleverantörerna har antingen Trenbolone. Eftersom förfalskning inte är ett problem är oddsen också starka, du får en högkvalitativ produkt. Beviljas, om du går med ett generiskt underjordiskt varumärke finns det alltid en risk för en förfalskad produkt, men om du undersöker leverantören kraftigt borde detta inte vara ett problem. Ännu viktigare, det finns så mycket legitimt trenbolon där ute att du verkligen inte borde behöva ett generiskt varumärke.

Medan ett online-köp är det enklaste sättet att köpa Trenbolone är det inte utan risk. I Norge, Sverige, Danmark och i hela EU klassificeras anabola androgena steroider som Schema III-kontrollerade ämnen med hjälp av Steroid Control Act från 1990. I Sverige är det enda sättet du lagligen kan köpa och ha anabola steroider på recept. Receptet måste baseras på medicinska behov och för att vara lagligt måste det finnas behov som anses motiverade av regeringen. Många länder har liknande lagar; Men väldigt få är lika stränga som de norska. Omvänt finns det många länder som är mycket mildare, men de flesta skrynklas kraftigt av online-köp av denna typ.

På grund av de juridiska konsekvenser som ofta omger anabola steroider, om du letar efter högkvalitativa anabola, uppmuntras du att besöka flexapotek.com. Leverantörerna här på Flexapotek.com kan erbjuda högkvalitativa anaboler som inte bara är lagliga utan lagligt erhållna utan recept. Om du gör ett köp kommer du inte att utsättas för någon juridisk risk medan du behåller din sinnesfrid.

bottom of page