top of page

Köp Anavar (Oxandrolone) 10 mg i Sverige

Anavar 1.jpg

Anavar (Oxandrolone) 10 mg
100 tabletter kostar 1500kr

200 tabletter kostar 2800kr

500 tabletter kostar 6000kr

Kontakta oss för att köpa den här produkten eller för att få mer information om ANAVAR (Oxandrolone) via e-postadressen nedan:

sosopiller@outlook.com

 Om Anavar (Oxandrolone)

​​

Anavar representerar en av de mest populära orala steroiderna genom tiderna, och detta beror till stor del på dess väl tolererade natur. Detta är en av få anabola steroider som kan användas säkert av män och kvinnor, och det är också en av de mest biverkningsvänliga. I vissa kretsar underskattas dock anavar kraftigt på grund av dess milda natur, men detta beror vanligtvis på orealistiska förväntningar. Många människor tenderar att anta att alla anabola steroider ska ge en uppsättning specifika effekter vid en viss hastighet, men verkligheten säger att olika steroider har olika resultat och syften. Anavar är utan tvekan en mycket fördelaktig anabol steroid, men för att uppskatta fördelarna behöver vi förstå det.

Anavar är det populära varumärket associerat med dihydrotestosteron härledd anabola steroider oxandrolon. Hormonet Oxandrolone släpptes först i början av 1960-talet under varumärket Anavar av G.D. Searle & co. och spionerades på att bära många terapeutiska egenskaper. Men 1989 ville searle avveckla föreningen; Detta berodde till stor del på FDA: s tryck som hade skärpt greppet om marknaden för anabola steroider. En viktig anmärkning; Searle ägde också licensrättigheterna för majoriteten av Oxandrolone-produkter på den globala marknaden, vilket skulle få denna steroid att nästan försvinna vid denna tidpunkt. 1995 skulle Oxandrolone-hormonet dyka upp igen tack vare Bio-Technology General CORP (BTG), nu Savient, under handelsnamnet Oxandrin. BTG skulle ha monopol på produkten under den här tiden löpande kostnader genom taket. Lyckligtvis skulle vissa amerikanska apotek som Watson börja producera generiska Oxandrolone under de senaste åren, vilket minskade kostnaderna. Det är dock fortfarande en av de dyrare anabola steroiderna på marknaden, inklusive när de köps från de flesta underjordiska laboratorier. En viktig anmärkning för framtida köp; Medan Anavar fortfarande är det vanliga filialnamnet för Oxandrolone-hormonet, används inte Anavar-namnet av något läkemedelsföretag som producerar Oxandrolone.

 

Anavar-funktioner & amp; Egenskaper:

 

Speciellt Anavar eller Oxandrolone är ett dihydrotestosteron (DHT) hormon som har förändrats strukturellt. Det är DHT med en tillsatt syreatom som ersätter kol-2 i A-ringen. Denna förändring ökar hormonets anabola aktivitet kraftigt och förhindrar att det bryts ned metaboliskt. Anavar har också en andra förändring i den 17: e kolpositionen med tillsats av en metylgrupp som gör att hormonet kan intas oralt officiellt klassificera Anavar som en C17-aa anabol steroid. Som ett terapeutiskt medel har Anavar visat sig vara effektivt för många behandlingsplaner. Den vanligaste anledningen till att steroiden ordineras ordineras är förekomsten av viktökning som krävs på grund av operation eller infektion eller någon form av allvarlig viktminskning. Anavar har också visat sig vara mycket effektivt vid behandling av kortvarig eller kortvarig exponering för kortikosteroider, liksom för behandling av osteoporos genom att marknadsföra bentäthet. Emellertid är sådana användningar sällsynta i USA för närvarande på grund av strikta lagar trots att denna steroid är enormt framgångsrik och positiv. Anavar har också visat sig vara effektivt vid behandling av hepatit och främjar tillväxt och utveckling hos barn som saknar nödvändig hormonproduktion.

 Anavar är också en mycket populär anabola steroider bland prestationshöjande idrottare. Genom att titta på dess terapeutiska fördelar bör vi redan ha en förståelse eller förståelse för vad sådana fördelar kan vara. Medan mild på ytan, Anavar bär en massiv anabola som är 3-6 gånger starkare än testosteron. Anavar anabola betyg är 322-630, medan testosteron, ett kraftfullt anabola hormon bär ett betyg på 100. Detta skulle insinuera muskelbyggande egenskaper av denna steroid är enorma; Men betyget översätts inte till verkliga åtgärder som du kanske tror. För lågsäsong manliga idrottare, Detta kommer inte att vara vad vi kommer att överväga en främsta fyllnad steroid; Vi skulle faktiskt kalla det svagt för detta ändamål. Emellertid, dess anabola makt kommer att översätta oerhört i en skärcykel, eller i samband med direkt atletisk förbättring. Vi kommer också att upptäcka att androgeneiteten av detta hormon är ganska låg, vilket gör en av de vänligaste steroider för kvinnlig användning.

När man tittar på Anavars direkta funktioner och egenskaper är det viktigaste om dess förmåga att öka kväveretentionen i muskeln, minska SHBG och hämma glukokortikoidhormoner. Ökningen av kväveretention kommer att främja den anabola atmosfären eftersom reducerade nivåer ofta leder till ett kataboliskt tillstånd. Minskningen av SHBG kommer att ge en högre nivå av fritt testosteron i kroppen, inte bara ge mer av en anabola stans men främja en fri eller obundet tillstånd av alla cirkulerande anabola steroider. Enkelt uttryckt gör detta att steroider används mer effektivt. När det gäller att hämma glukokortikoidhormoner är detta muskelsvagande hormoner; Kortisol är det mest kända. Sådana hormoner främjar fettökning och förstör mager muskelvävnad. Anavar är också känt för att främja ökningar av röda blodkroppar, vilket kommer att förbättra muskel uthållighet. Vissa studier har även visat att denna steroid har förmågan att främja förbättrad kardiovaskulär uthållighet. Sist men inte minst är Anavar en av de enda riktiga fettförbränningssteroiderna. Mest alla anabola steroider kommer att förbättra ämnesomsättningen, vilket kommer att främja fettförlust, men Anavar har visat sig direkt främja lipolys. Många människor tillskriver detta sin förmåga att binda fast till androgenreceptorn, såväl som deras förmåga att minska sköldkörtelbindande globulin, samt öka tyroxinbindande prealbumin. Denna åtgärd resulterar i att triiodotyroninhormonet eller T3-hormonet används i större utsträckning. Fettförbränningsresultaten för Anavar är inte helt avgörande; Det har gjorts några studier som har gett alternativa resultat som fettförlust. De flesta data stöder dock starkt att hormonet Oxandrolone är en stark organisator för lipolys.

Effekter av Anavar: [1] Muskeltillväxt Bulking / lågsäsong: Eftersom Oxandrolone-hormonet inte aromatiseras, kommer all vikt som uppnås på grund av användning att vara muskelmassa. Vattenretention är omöjligt på grund av användningen av denna steroid. Men massiva vinster som ofta är förknippade med steroida fyllnadscykler bör inte förväntas med denna steroid; det är helt enkelt inte klippt ut för det. Individen bör kunna få en viss mager vävnad och många rapporterar att Anavar-vinster är lättare att underhålla. Men det ger inte fördelar som liknar kända massagenter som Anadrol, Dianabol, Nandrolone eller Testosteron. Vissa kan trots måttliga vinster hitta allt de vill ha. Även om Anavar inte är den bästa lågsäsongssteroiden för män, måste vi göra ett undantag när det gäller kvinnlig användning. Kvinnor är mycket mer känsliga för Anavar än män, och det kan vara en mycket effektiv lågsäsongsagent. Dessutom letar de flesta kvinnor inte efter vinster i storlek någonstans nära manliga nivåer; Ofta kan en liten ökning av muskulaturen förändras. Oavsett kön kommer alla som använder Anavar för massförstärkningsfaser under lågsäsong att uppskatta dess metaboliska egenskaper. De som kompletterar med Oxandrolone-hormonet kommer att upptäcka att de får mindre kroppsfett under lågsäsong än vad de annars skulle ha. På grund av de ökade nivåerna av fritt testosteron, kommer individer också att hitta andra steroider som brukade vara mer potenta. Det kanske inte är mycket, men varje sista bit hjälper.

 

[2] Skärning


Fat Loss: Utan tvekan kommer man eller kvinna att vara en av de bästa tillfällena att komplettera med Anavar i skärfasen. Detta kommer också att vara det vanligaste syftet med användningen eftersom de allra flesta anabola steroidanvändare deltar i inga tävlingssporter som tar dem ur kategorin atletisk förbättring i officiell mening. På grund av dess kraftfulla anabola natur är Anavar en av de bästa steroiderna på jorden för att bevara mager vävnad under viktminskningsfasen. För att förlora kroppsfett måste vi bränna mer kalorier än vi konsumerar. Nyckeln till framgångsrik bantning är att förlora önskat fett samtidigt som man behåller så mycket mager vävnad som möjligt. Muskelförlust kommer dock att inträffa. Oavsett hur väl din diet är planerad, kommer vissa muskelförluster att inträffa om det inte finns något kraftfullt anabole medel. Anavar är det medel du behöver på grund av de fakta som diskuterats ovan om dess effekter.

De som kompletterar med Anavar i skärfasen kommer också att bränna fett i en mer effektiv takt. Oavsett hur kraftfull den direkta lipolysegenskapen är eller inte kommer ämnesomsättningen fortfarande att förbättras avsevärt. När den är tunn, kommer individen också att se att han ser hårdare och mer definierad ut. Detta åtföljs ofta av förbättrad vaskularitet och ett generellt snävare utseende.

[3] Atletisk förbättring:


Anavar värderas högt av många idrottare av några specifika skäl. Denna steroid kommer att öka styrkan; Den totala ökningen kommer inte att vara lika viktig som steroider som Dianabol och inte nära Halotestin-nivån, men det kommer att vara anmärkningsvärt. Styrka är en av de viktigaste faktorerna för framgångsrik atletik eftersom den översätts till hastighet och kraft. Idrottare uppskattar också Anavar på grund av att det inte kommer att ge en stor uppbyggnad i massa. I vissa fall kan extra massa vara ett hinder beroende på sport, och i andra fall kommer det att leda till nyfikna ögon som ingen idrottare vill ha på dem. När vi vidare överväger att denna steroid kanske inte leder till vattenretention, en möjlig börda för många idrottare, är Anavar vila som ett av de bästa atletiska valen.

[4] Förbättrad prestanda


Prioritet: Oavsett syftet med användningen kommer alla som kompletterar med Anavar att deras återhämtning är förbättrad såväl som deras muskulära uthållighet. Individen slits inte ut så snabbt, och han kommer att kunna pressa längre och hårdare. Detta betyder inte att vi ska öka träningslängden, vilket kan eller inte kan vara fallet beroende på situationen. Men vi kommer att utnyttja varje träningspass bättre, vi kommer att utnyttja vår tid på fältet bättre och allt mer kvalitetsarbete kommer att göras.

Biverkningar av Anavar:
Till skillnad från en annan populär dihydrotestosteron härledd anabol steroid i Anadrol, är Anavar vad vi skulle kalla en vacker biverkningsvänlig anabol steroid. Biverkningar är verkligen möjliga, men för den friska vuxna kan de minimeras. Faktum är att med ansvarsfull användning kommer många att upptäcka att de inte upplever några negativa effekter alls. För att förstå biverkningarna av Anavar har vi delat upp dem i sina separata kategorier med all relaterad information du behöver.

[1] Östrogen (övrigt)


Hormonet Oxandrolone har inga östrogenrelaterade biverkningar. Det aromatiserar inte och kan inte leda till gynekomasti eller vattenretention på grund av ökning av östrogennivåerna. Det har vidare ingen progestinrelaterad aktivitet, vilket i sin tur stöder inga östrogenrelaterade biverkningar. Eftersom vattenretention är omöjlig med denna steroid kommer detta att minska risken för högt blodtryck. Överdriven vattenretention kan främja högt blodtryck. Vissa steroider som inte aromatiserar kan orsaka högt blodtryck, såsom trenbolon, men Anavar är sällan förknippat med den här egenskapen.

[2] Androgena
Oxandrolon är inte en extremt potent androgen steroid, men androgen aktivitet finns. Sådan aktivitet kan leda till akne, accelererad håravfall hos de som är benägna att manlig håravfall och kroppshårtillväxt. De flesta kommer emellertid inte att ha några problem med dessa effekter eftersom den övergripande androgena naturen förblir mycket låg. En viktig anmärkning; 5-alfa-reduktashämmare används ofta för att bekämpa androgena biverkningar orsakade av användningen av anabola steroider. Detta kommer dock inte att ha någon stark effekt när du använder Anavar eftersom Oxandrolone-hormonet inte påverkas av enzymet 5-alfa-reduktas. 5-alfa-reduktasenzymet är ansvarigt för att minska testosteron till dihydrotestosteron, men Oxandrolon är redan dihydrotestosteron.

Den androgena naturen, även om den är liten, kan också främja viriliseringssymptom hos kvinnor. Viriliseringssymptom inkluderar kroppshårtillväxt, en fördjupning av sångkorden och förstoring av klitoris. Lyckligtvis är viriliseringsgraden av Anavar extremt låg; De flesta kvinnor kan komplettera utan att falla för sådana effekter så länge de kompletterar ansvarsfullt. Det kommer alltid att finnas frågan om individuellt svar att bekämpa, men Oxandrolone-hormonet fortsätter att representera de säkraste anabola steroiderna för kvinnlig användning. Om viriliseringssymptom uppstår av någon anledning, uppmanas du att sluta använda omedelbart och de försvinner. Om symtomen ignoreras kan de bli permanenta.

[3] Kardiovaskulär


Av de möjliga biverkningarna av Anavar mest kommer att omge kolesterol. Hormonet Oxandrolone är känt för att undertrycka HDL-kolesterol och öka LDL-kolesterol. Standardterapeutiska doser för män kan undertrycka HDL-kolesterol med så mycket som 30% med prestandadoser som undertrycker HDL med så mycket som 50%. Prestandadoser kan också öka LDL-kolesterol med så mycket som 30%. På grund av den potentiella negativa inverkan Oxandrolone kan ha på kolesterol bör du inte komplettera med denna steroid om du lider av kolesterolproblem. Om du är tillräckligt frisk för att använda är det viktigt att upprätthålla en hälsosam livsstil. Detta bör inkludera en kolesterolvänlig diet rik på omega-fettsyror, liksom mycket kardiovaskulär aktivitet. Alla som kompletterar med Anavar uppmuntras att begränsa mättade fetter och enkla sockerarter, överväga ett kolesterolantioxiderande tillskott och hålla ett öga på deras nivåer.

 [4] Testosteron: Användningen av anabola steroider kommer naturligtvis att undertrycka produktionen av testosteron. emellertid varierar undertryckningshastigheten från en steroid till en annan. Anavar är en av de mildare undertryckande steroiderna på marknaden, men de flesta män uppmuntras vanligtvis att inkludera exogent testosteron i deras tilläggsplan. Underlåtenhet att göra det kan leda till ett lågt testosteron tillstånd och besvärande symtom associerade. Det är dock möjligt att komplettera med Anavar utan att falla i ett lågt testosteron tillstånd; Höga prestandadoser kommer att undertrycka de totala serumnivåerna med cirka 50%, men även med en 50% reduktion kan vissa män tycka att de fortfarande är i ett hälsosamt intervall. Detta kommer att vara mycket beroende av individens naturliga nivåer, men de flesta män kommer fortfarande att finna att exogen testosteronbehandling är motiverad. Som med alla anabola steroider, när användningen avbryts och alla exogena steroidhormoner har rensat kroppen, kommer den naturliga testosteronproduktionen att börja igen. Naturlig återhämtning kräver inte ett tidigare tillstånd på låg nivå, liksom ingen allvarlig skada på HPTA genom felaktig tillskott. Återhämtning kommer inte att ske över en natt, det tar tid. Därför uppmuntras de flesta män att slutföra en planeringscykel (PCT) plan när alla steroider är färdiga. PCT-planer bör innehålla en SERM som Nolvadex eller Clomid och ofta dra nytta av användningen av HCG. Att kombinera alla tre kommer att ge den mest effektiva återhämtningen.

[5] Levertoxicitet


Som en anabol steroid C17-aa är Anavar giftigt för levern. Leverenzymnivåerna kommer vanligtvis att öka med användning av alla C17-aa-steroider. Oxandrolon har en minimal levernatur. Data har visat att terapeutiska doser inte kan öka leverenzymnivåerna signifikant. Prestandadoser är en annan historia, men den hepatotoxiska karaktären kommer fortfarande att vara betydligt mindre än de flesta C17-aa anabola steroider. Det är också viktigt att komma ihåg att ökningar av leverenzymvärden inte motsvarar leverskada utan snarare stress som kan leda till skada. Av denna anledning är det viktigt att följa rätt procedurer:

Du bör inte komplettera med Anavar eller C17-aa anabola steroider om du redan har någon form av leverproblem.

Du bör undvika överdriven alkoholkonsumtion när du använder en C17-aa anabol steroid eftersom detta kommer att belasta levern enormt. Faktum är att de flesta kommer att betjänas bäst genom att undvika all alkohol utan någon annan anledning än deras motverkande effekter.

Du bör begränsa användningen av receptfria läkemedel till när det bara är absolut nödvändigt. Många receptfria läkemedel har en hepatotoxisk natur; I vissa fall större än många anabola steroider.

Du bör begränsa din totala användning av Oxandrolone till högst 8 veckor och bör inte komplettera med någon C17-aa-steroid förrän tills leverenzymvärdena har normaliserats.

Du bör införliva en leveravgiftare i ditt schema när du använder Oxandrolone eller några C17-aa anabola steroider.

Anavar Administration:

Vanliga Anavar-doser för terapeutisk behandling sjunker vanligtvis i intervallet 5-10 mg per dag, varvid 20 mg per dag vanligtvis är den maximala dosen. Sådan användning varar normalt 2-4 veckor med en kort paus efter användning innan nästa 2-4 veckors cykel implementeras. Sådan användning kommer att fortsätta så länge det anses nödvändigt. För manliga prestationsförbättrande idrottare kommer en dosering av 20-30 mg per dag attletisk förbättring, men de flesta kommer att tycka att 40-50 mg per dag är mycket effektivare. 80 mg per dag är inte ovanligt, men detta ökar risken för biverkningar. Standard Anavar-cykler för män kommer att pågå i 6-8 veckor. För den kvinnliga prestationsförbättrande idrottaren, oavsett syftet med användningen, är 5-10 mg per dag normalt den perfekta dosen. Mycket få kvinnor behöver mer än 10 mg per dag. Om mer önskas och 10 mg per dag har tolererats väl, kan 15 mg per dag provas nästa gång. Men varje dosökning ökar risken för virilisering. Doser på 20 mg per dag ökar risken kraftigt med doser över detta märke, men garanterar en viss grad av virilisering. Vanliga Anavar-cykler för kvinnor kommer att pågå i 6-8 veckor.

Tillgänglighet för Anavar:

Anavar levererar inte mycket på den svarta marknaden, och receptbelagt Oxandrolone kan vara svårt att få och ganska dyrt. Även svarta marknadsversioner kostar mycket mer än de flesta orala steroider. Det är inte ovanligt att en 5-10 mg Oxandrolone-kategori kostar $ 1- $ 4 per flik, där steroider som Dianabol lätt kan hittas för några cent på dollar per 10 mg-kategori.

Ett annat problem med Anavar-marknaden är flikarnas kvalitet. Det finns en handfull kvalitetsmärken på marknaden, men många är underdoserade eller felmärkta. Vissa lågklassiga tillverkare kommer faktiskt att märka steroiden Oxandrolone men de har faktiskt använt billigare Dianabol-pulver. Personen får fortfarande en kraftfull anabol effekt, men den totala effekten är inte vad han letade efter. För en kvinna kan detta vara katastrofalt på grund av virilisering.

Om du letar efter Anavar av hög kvalitet måste du lägga lite tid och ansträngning på din sökning. Du bör inte göra ett köp på grundval av den erbjudna produkten utan snarare söka efter oberoende recensioner av varumärket och leverantören i fråga. Underlåtenhet att göra det kommer mer än troligtvis att leda till en sämre produkt.

Köp Anavar online i Sverige

Att köpa Anavar online är det enklaste sättet att få denna anabola steroid. Det finns uppenbarligen otaliga steroidleverantörer som finns online, och medan många är värdelösa finns det gott om bra. Kom dock ihåg att det är olagligt att köpa aktiemarknaden i Oxandrolone i Sverige. I Sverige. Oxandrolon klassificeras som ett schema III-kontrollerat ämne. Du måste få ett recept för att lagligt köpa Anavar och köpet måste göras från apoteket eller ackrediterat onlineapotek. Underlåtenhet att följa denna lag kan få allvarliga konsekvenser. Många länder runt om i världen har liknande lagar; förstå lagen om var du bor innan ett köp görs Flex Pharmacy. Oavsett var du bor, om högkvalitativa anabola är vad du vill och du vill hålla dig inom lagen, uppmanas du att köpa Anavar (oxandrolon) här på flexapotek.com. Vi har högkvalitativa anabola i topphyllan som lagligen kan köpas utan recept och som inte utgör några problem.

bottom of page