top of page

Køb Primobolan Enanthate 100 mg/10 ml i Danmark

Primobolan Enanthate 100 mg/10 ml. 
5 hætteglas Koster 1000kr.
10 hætteglas koster 1800kr.

20 hætteglas Koster 3500kr.

50 hætteglas Koster 7500kr.
Kontakt vores sælger hjælp af den e-mail adresse nedenfor:

omegaapotek3@outlook.com

Primobolan Enanthate 100.jpg

Hvad er Primobolan?
Også populært kendt som Methenolone, Primobolan er en oral/injicerbar anabolsk steroid, der bruges af bodybuildere til at fremme øget muskelmasse; forhindre muskelspild og forbedre den fysiske ydeevne og styrke.

Faktisk, takket være dens langtidsvirkende og milde anabolske effekter – plus dens lave androgene egenskaber – betragtes den som en af ​​de sikreste anabolske steroider, der findes, da den trygt kan bruges af både mænd OG kvinder uden frygt for levertoksicitet eller aromatisering.

Men det er ikke alt, den kan...

Det har vist sig at være gavnligt i behandlingen af ​​undervægtige børn (underernæring), for tidligt fødte spædbørn, osteoporose og sarkopeni.

Videnskaben:

Kemisk navn – 17ß-hydroxy-1-methyl-5a-androst-1-en-3-on-acetat.
I sin flydende form er det kendt som methenolone enanthate. Som en oral tablet er det kendt som methenolonacetat.
Aktivt liv: oral methenolon (4-6 timer); flydende (injicerbar) methenolon (10-14 dage).


Forskel mellem Primobolan-depot og oral Primobolan: Primobolan-depot er en injicerbar version af hormonet, som er knyttet til den store enanthatester (produktionen af ​​denne stoppede i 1993, så alle injicerbare versioner, du finder, er fra underjordiske laboratorier). Primobolan består af det samme aktive steroidhormon i Methenolone; DOG er den fastgjort til den lille acetatester (gør den velegnet til oral brug).

bottom of page