top of page
Omifin 50 mg.png

Køb Omifin 50 mg i Danmark

Omifin 50 mg. 
60 tabletter koster 500kr

120 tabletter koster 900kr

240 tabletter koster 1700kr

Kontakt vores sælger hjælp af den e-mail adresse nedenfor:

omegaapotek3@outlook.com

Omifine
Omifin generisk navn: clomiphene citrat
Clomiphene Citrate er typisk ordineret til kvinder for at hjælpe med ægløsning. Hos mænd forårsager anvendelsen af ​​Clomid en forhøjelse af follikelstimulerende hormon og luteiniserende hormon. Som følge heraf øges den naturlige testosteronproduktion også.


Denne effekt er naturligvis gavnlig for atleten, især ved afslutningen af ​​en steroidcyklus, når endogene testosteronniveauer er subnormale. Når en atlet holder op med at bruge steroider, vil hans testosteronniveau højst sandsynligt blive undertrykt. Hvis endogene testosteronniveauer ikke bringes til det normale, kan der forekomme et dramatisk tab i størrelse og styrke. Clomid spiller en afgørende rolle i at forhindre dette styrt i atletisk præstation.

Bodybuildere finder, at et dagligt indtag af 50-100 mg clomiphenecitrat over en to-ugers periode vil bringe endogen testosteronproduktion tilbage til et acceptabelt niveau. Clomid vil gradvist hæve testosteronniveauet i løbet af sin indtagelsesperiode. Da et øjeblikkeligt boost i testosteron ofte er ønskeligt, vil atleter almindeligvis bruge HCG (humant choriongonadotropin) i et par uger og derefter fortsætte behandlingen med Clomid.

Clomid er også effektiv som et anti-østrogen. De fleste atleter vil lide af et forhøjet østrogenniveau ved afslutningen af ​​en cyklus. Et højt østrogenniveau kombineret med et lavt testosteronniveau sætter en atlet i alvorlig risiko for at udvikle gynækomasti. Med indtagelsen af ​​Clomid får atleten den dobbelte effekt at blokere nogle af virkningerne af østrogen, samtidig med at den øger den endogene testosteronproduktion.

bottom of page