top of page
Jintropin 100 iu.jpg

Køb Jintropin 100iu i Danmark

Jintropin 100iu. 
10 hætteglas koster 1082kr
20 hætteglas koster 1800kr.

250 hætteglas koster 4400kr.
Kontakt vores sælger hjælp af den e-mail adresse nedenfor:

omegaapotek3@outlook.com

Reducer kropsfedt – Øg muskeltonus – Boost energi, styrke og udholdenhed – Reducer rynker, strammere glattere hud – Hjælp til sund søvn – Forbedre sexlyst og ydeevne, immun- og hjertefunktion, knogletæthed, helingstid, kolesterol, hjernefunktion, hukommelse og mentalt fokus

,

Jintropin er et af de mest potente rekombinante humane væksthormoner på markedet i dag. Det er en korrekt 191 aminosyresekvens Somatropin (naturlig for den menneskelige krop) og er produceret af GeneScience Pharmaceutical Co, Ltd.

Ifølge IMS, et internationalt anerkendt marketingfirma, er Jintropin den absolutte markedsleder i Kina med lidt over 75% af markedsandelen. Det blev først introduceret i 1997, da det var det første somatropin-mærke produceret i Kina.

Jintropin stimulerer lineær cellevækst og øger væksthastigheden hos børn, der mangler tilstrækkeligt endogent væksthormon. Hos voksne med væksthormonmangel forbedrer JINTROPIN stofskiftet, hvilket i realiteten reducerer kroppens fedtoplagring, øger energiniveauet og øger muskelmassen, vitaliteten og det generelle velvære.

Jintropin er indiceret til patienter, der lider af alvorlige forbrændinger eller kommer sig efter en større operation. Det gives til AIDS-patienter for at forhindre muskelsvind. Børn med hæmmet vækst, forårsaget af forskellige sygdomme, vil have størst gavn af væksthormon.

Rekreativ brug af væksthormon har været stigende, lige siden den syntetiske variant først kom på for 2 årtier siden. Bodybuildere bragte meget omtale til JINTROPIN, da det var deres yndlingsmærke på grund af den lave pris, høje kvalitet og tilgængelighed på det sorte marked. I 2007, da skuespilleren Sylvester Stallone blev fanget med Jintropin af australske toldvæsen, bragte mediernes opmærksomhed endelig problemer for producenten Genescience Pharmaceuticals. Den kinesiske regering tilbagekaldte midlertidigt Genscis licens, mens anklagerne mod virksomhedens administrerende direktør, Mr. Jin Lei, blev rejst i retten (Providence, USA). Genscis operationer er siden vendt tilbage til normalen, men Jintropin forsvandt fra det sorte marked for at blive erstattet af dets efterfølger Hypertropin. I dag anses størstedelen af ​​Jintropin på det sorte marked for at være forfalsket.

Jintropin er skabt ved hjælp af sekretionsteknologi. Genetisk modificerede E.coli-bakterier udskiller menneskekroppens identiske somatropin, som derefter isoleres og frysetørres. Denne metode producerer en meget stabil form af et molekyle, som ellers er for skrøbeligt til at overleve stuetemperaturer eller rystelser. Når det frysetørres, forbliver det stabilt ved 37C (98F grader) i over 30 dage eller 45C grader i over en uge.

bottom of page